Normális hogy megromlanak a barátságok ha valaki szerelmes lesz? Lehet egyszerre valakinek legjobb barátja és szerelme úgy hogy a barát ne érezze rosszul magát?
Nem, mert mindig felüti a fejét a féltékenység, irigység.
Próbálkozni persze lehet...
Amúgy egy tanulmány kimutatta, hogy barátságok leggyakrabban az egyik barát megházasodásával érnek véget véglegesen.
Nem feltétlen szerintem, nem mondom, nekem is sok barátságom ráment az ilyenekre, de igenis rugalmasság kérdése az egész, nem a másikra kell ujjal mutogatni.
Most nem kell szépíteni, akinek kapcsolata van elsősorban a párjának több időt fog szentelni, amivel nincs is gond, de nem szabad elfelejteni a barátokat mert egy idő után megelégelik azt, ha sosem keresik őket. Másfelől a másik félnek is meg kell értenie, hogy attól a ponttól azért nem lesz mindig ott a másik.
Szóval én nem hiszem, hogy éppen mindig az irigység a probléma gyökere...
Nem normális. Pedig szervezhetnének közös programokat hármasban vagy többen, találkozhatna a barátaival mindenki külön, és persze a pár legyen kettesben is.
A legfőbb akadálya ennek valamelyik vagy mindkét fél szokott lenni, elmarják a másik barátait, hogy csak velük legyen, a saját barátokat pedig féltékenységből nem engedik a párjuk közelébe, nehogy legyen a közelében olyan nemű, mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!