Privát számot ti fel szoktatok venni?
Engem má hivtak tunézkábol barinőim algériánol
Anyámat terroristáj(neten néztuk) ma meg valami 22es
Engem e hónapban már vagy 4-szer hívtak privát számról, és már kezdek megijedni. Csábít a gondolat hogy felveszem és megkérdezem, hogy mi van, de sajnos tapasztalatom hogy nem jó ötlet, mert bármi lehet, és a legjobb esetben is 5 (ezer) az 1-hez az esélye hogy ártatlan hívást kapok, egyszer emlékszem hogy felvettem, és valami fura hang jött át, mintha egy modem lett volna. Soha többet! Lehet hogy éppen hekkerek próbálták volna feltörni a telefonom, ami rögtön akkor is megtörténhetett volna, hogy felveszem. Lehet hogy valami csaló aki kicsalta volna tőlem a bankszámlaszámomat vagy az adószámomat. Lehet hogy egy gyilkos vagy emberrabló próbál így lekövetni mielőtt megöl vagy elrabol, vagy hogy egy telefonos csínytevő akar engem felbosszantani. És az is lehet hogy külföldről hívnak, és az már magában is gáz, mert akkor roaming díj. A legjobb esetben az történhet hogy valami kamucég megpróbál eladni nekem egy kamu terméket, mert igen, ez is megtörtént egyszer. Legalább, ha kiírja a számot, és nem rejtőzik el privát szám mögött, akkor legalább le tudom keresni a kihivott pont hun, vagy már abból meg tudom állapítani hogy gond van, hogy kiírja a szám alatt, éppen melyik országból próbálnak elérni. Nem hinném, hogy megadtam volna a számom bárkinek afrika közepéről. A privát számokkal éppen az a baj, hogy vakon kell reménykedni hogy tényleg szabályos hívás és nem gépi vagy éppenséggel ártalmas szándékú hívó akar velem kapcsolatot létesíteni. Külön gratula azoknak, amelyek a semmiből szexet meg pucér képeket ígérnek, mert ezek a neten, csevegőprogramokon is megtalálnak. Bár egy ideje nem kell velük szenvednem, hálazégnek.
Ha kiírja a számot, legalább annyi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!