Overmax vertis 02 Plus telefonon hogyan tudom beállítani, hogy amikor hívok ne privát számot írjon?
Nagyon szépen köszönöm a választ :)
Egyébként én webshopból rendeltem meg a készüléket kb 2hónapja 26ezer forint + 2ezer forint szállítási költségért,de nemrég láttam a tesco-ban is kirakva csak ott 30ezer volt.Nagyon jó telefon én imádom,mert az árához képpest ér annyit mint egy 40-45ezres samsung.Szépen futtatja a játékokat,bár ha nem figyelek és egyszerre sokminden fut akkor néha besokall a processzor viszont ilyenkor nyomok egy ram tisztítást clean master-el és máris szép és jó minden :)))) Ha ilyet szeretnél venni csak ajánlani tudom.Annyi hátránya van,hogy a led vakuja eléggé gyenge szinte csak zseblámpának jó,a kamera viszont szép képet csinál,de laggol amikor fényképezni akarok és sötétben elég rossz képet csinál.Alapból adnak hozzá a dobozban mellékelve egy fóliát,de mikor megkaptam rögtön volt rajta egy vastag és egy vékony fólia is :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!