Privát számot ti fel szoktatok venni?
"Sose veszek/veszem fel a rejtett számos hívásokat!" Mi ez a b@.rom szemlélet? Miért? Mi fog történni ha mégis?
Megerőszakolják a fületeket?
Ismerek pár embert aki ugyanezt a nézetet vallja s közben ha otthon a vezetékes telefonja csörög, (ami szintén nem írja ki a számot) egyből rácsap, mint gyöngytyúk a takonyra! Érdekes. Akkor nincsenek elvei???
Kérdező!
Te pedig nyugodtan vedd fel ha hív az XY.
Az ő számlája fogy, Te meg csak röhögsz rajta.
Sőt! Ha pár hívás után ezt közlöd is vele a telefonban, lehet, hogy abbahagyja. :-)
Előfordult, hogy egyik munkatársamnak megengedtem, hogy a butábbik telefonomról felhívja valakijét, mert az ő telefonján már nem volt pénz és fontos dologról volt szó.
Direkt mondta is neki(k), hogy azon a számon, amit náluk kijelzett a mobil, azon nem tudják visszahívni őt, mert az a mobil nem az övé.
Elmondta, hogy a saját mobilján hívják vissza őt, aminek persze tudták(!) a telefonszámát.
Na most, ezzel szemben engem hívtak fel vagy nyolc alkalommal, hogy mi van XY-al.
De sikerült nagy nehezen megérteniük, hogy miért nem a saját telefonjáról hívta őket az a bizonyos XY.
Ezek után is volt rá példa, hogy egyszer-kétszer egy hónapban megengedtem az életbevágóan fontos hívásokat a (buta)telefonomról, de előtte már kikapcsoltam a hívószám küldését, hogy ne engem hívjanak már az értetlen emberek vissza.
Az, hogy így már minden második ember nem veszi fel a telefont, az már az ő bajuk.
Persze utólag mindenki megbeszélheti a családtagjával, ismerősével stb., hogyha ismeretlen számról hívják, akkor is fontos és vegyék fel, mert nem csak az "idegenek" hívhatják számkijelzés nélkül.
Tehát én azt mondom, hogy akkor is vegyétek fel a telefont, ha privát számról hívnak.
Benne van a pakliban, hogy 4-ből csak az egyik lesz normális hívás, de lehet, hogy az meg életbevágóan fontos!
Ha a szolgáltató, vagy valami ügynök akar valamit, akkor azoknak ki szokta jelezni a telefonszámát...
Vagyis nincs olyan, hogy azért nem veszem fel a privát számot, mert esetleg valami ügynök hívhat róla.
"Ha a szolgáltató, vagy valami ügynök akar valamit, akkor azoknak ki szokta jelezni a telefonszámát... "
Ez kacsa. A szolgáltató számát lehet, de az ügynökök rejtett számról szoktak hívni szinte mindig. Még a biztosítási szakértő is arról hívott annó, hogy ne tudjam visszahívni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!