Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Privát számot ti fel szoktatok...

Privát számot ti fel szoktatok venni?

Figyelt kérdés
Tegnap délután óta hívogat valaki privát számról, már kb. 10-szer, de nem merem felvenni a telefont.
2014. szept. 7. 09:26
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
59%

"Sose veszek/veszem fel a rejtett számos hívásokat!" Mi ez a b@.rom szemlélet? Miért? Mi fog történni ha mégis?

Megerőszakolják a fületeket?

Ismerek pár embert aki ugyanezt a nézetet vallja s közben ha otthon a vezetékes telefonja csörög, (ami szintén nem írja ki a számot) egyből rácsap, mint gyöngytyúk a takonyra! Érdekes. Akkor nincsenek elvei???

Kérdező!

Te pedig nyugodtan vedd fel ha hív az XY.

Az ő számlája fogy, Te meg csak röhögsz rajta.

Sőt! Ha pár hívás után ezt közlöd is vele a telefonban, lehet, hogy abbahagyja. :-)

2014. szept. 7. 13:41
 22/43 anonim ***** válasza:
100%
Mivel félévente egy ember hív aki nem anyám vagy apám, az az egy is számmal hív, felveszem. Ismeretlen számmal már vagy két éve nem kerestek, de ha keresnének, felvenném.
2014. szept. 7. 14:10
 23/43 anonim ***** válasza:
43%
Van, hogy felveszem. Én ezzel úgy vagyok, hogy ha valaki valamit akar, vállalja fel, hogy kicsoda. - nem vita tárgya. Aki felveszi felveszi, aki nem, az nem. De nincs több okod felvenni, mint nem felvenni.
2014. szept. 7. 14:13
 24/43 anonim válasza:
80%
Én nem tudom mit kell fosni bárkitől is aki telefonon hív... Én felveszem ha rejtett, ha nem, max elküldöm melegebb éghajlatra, ha olyan, de mivan, ha épp fontos hívás és véletlen van lerejtve a szám? pl. nekem is olyan kakkanat telóm van, ami néha lerejti magától a számot.
2014. szept. 7. 14:18
 25/43 anonim ***** válasza:
41%
nem tudom ki hogy van vele de ez a dolog engem úgy feltolt agyilag ... ha rajtam múlna törvénybe hoznám hogy vagy mindenkié legyen rejtett aztán a gyökerei kidobhatják a telefonjaikat vagy tiltani azt hogy rejtettről lehessen telefonálni azaz bármit csinál kijelzi a másik félnek a számát
2014. szept. 7. 14:26
 26/43 anonim ***** válasza:
55%
Én az esetek 90%-ban nem szoktam felvenni, mindig úgy vagyok vele, hogy ha szolgáltató keresne valami ügyben, küldhetnek e-mailt is ahelyett, hogy egy nap hússzor felhívnak. Volt régebben egy ismeretlen hívó, ő többször keresett naponta, neki felvettem, de nem szóltam bele, halózótt 2 percig, lerakta, újrahívott, felvettem, halózott, lerakta, harmadik után megunta, és nem keresett többet :D
2014. szept. 7. 14:36
 27/43 anonim ***** válasza:
60%
#26... ehhez csak gratulálni tudok, te sem vagy normális... -.-"
2014. szept. 7. 14:39
 28/43 anonim válasza:
55%
Nekem a telefonom úgy van beállítva, hogy utasítsa el, ha valami fontosat akar valaki, akkor majd kijelzi a számát.
2014. szept. 7. 15:00
 29/43 anonim ***** válasza:

Előfordult, hogy egyik munkatársamnak megengedtem, hogy a butábbik telefonomról felhívja valakijét, mert az ő telefonján már nem volt pénz és fontos dologról volt szó.

Direkt mondta is neki(k), hogy azon a számon, amit náluk kijelzett a mobil, azon nem tudják visszahívni őt, mert az a mobil nem az övé.

Elmondta, hogy a saját mobilján hívják vissza őt, aminek persze tudták(!) a telefonszámát.

Na most, ezzel szemben engem hívtak fel vagy nyolc alkalommal, hogy mi van XY-al.

De sikerült nagy nehezen megérteniük, hogy miért nem a saját telefonjáról hívta őket az a bizonyos XY.

Ezek után is volt rá példa, hogy egyszer-kétszer egy hónapban megengedtem az életbevágóan fontos hívásokat a (buta)telefonomról, de előtte már kikapcsoltam a hívószám küldését, hogy ne engem hívjanak már az értetlen emberek vissza.

Az, hogy így már minden második ember nem veszi fel a telefont, az már az ő bajuk.

Persze utólag mindenki megbeszélheti a családtagjával, ismerősével stb., hogyha ismeretlen számról hívják, akkor is fontos és vegyék fel, mert nem csak az "idegenek" hívhatják számkijelzés nélkül.

Tehát én azt mondom, hogy akkor is vegyétek fel a telefont, ha privát számról hívnak.

Benne van a pakliban, hogy 4-ből csak az egyik lesz normális hívás, de lehet, hogy az meg életbevágóan fontos!

Ha a szolgáltató, vagy valami ügynök akar valamit, akkor azoknak ki szokta jelezni a telefonszámát...

Vagyis nincs olyan, hogy azért nem veszem fel a privát számot, mert esetleg valami ügynök hívhat róla.

2014. szept. 7. 17:03
 30/43 anonim ***** válasza:
80%

"Ha a szolgáltató, vagy valami ügynök akar valamit, akkor azoknak ki szokta jelezni a telefonszámát... "

Ez kacsa. A szolgáltató számát lehet, de az ügynökök rejtett számról szoktak hívni szinte mindig. Még a biztosítási szakértő is arról hívott annó, hogy ne tudjam visszahívni.

2014. szept. 7. 17:25
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!