Privát számot ti fel szoktatok venni?
Igen, nem szólalok bele 5 másodpercig, majd leteszem, ha nem nyikkan bele a másik.
Ha ez megismétlődik, akkor elutasítom a hívást: ha olyan fontosat akar mondani, akkor visszaállítja a telefonját normális kijelzésre.
Ja, én az ügynököket fel szoktam jelenteni a rendőrségen. Ugyanis titkos a számom, csak illegális úton szerezhették meg.
Hívd vissza munkaidőn kívül, és ha ki van kapcsolva vagy ha bemondja az automata, milyen cég, akkor megtudod, és akkor megnyugodhatsz, hogy nem valami fontos hívás!
A 2-es vagyok, köszönöm. Amúgy egyetértek azokkal is, akik nem veszik fel.
Csupán csak azért veszem fel arra a pár másodpercre, mert már jártam úgy, hogy éppen külfüldről hívtak fontos dolog miatt és valamiért nem jelezte ki a telefonom a számot.
Viszont tuom, hogy veszélyes is egy kicsit felvenni, mert hallatszanak a háttérzajok.
A telefonügynökök pedig nyugodtan hívhatnának normális számokról, gyorsabban vennék fel az emberek a telefont.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!