Privát számot ti fel szoktatok venni?
Figyelt kérdés
Tegnap délután óta hívogat valaki privát számról, már kb. 10-szer, de nem merem felvenni a telefont.2014. szept. 7. 09:26
11/43 A kérdező kommentje:
Miért veszélyes, ha hallatszanak a háttérzajok?
Ma már 4-szer hívtak, tegnap 5-ször, és 18:56-kor volt az utolsó hívás.
2014. szept. 7. 10:01
12/43 anonim válasza:
Mindig felveszem a telefont, bárki hív is.
Már amikor megtalálom, nem a kocsiban, vagy fene tudja hol hagyom el.
Ha ügynök, lerázom.
Mióta a lányom balesetet szenvedett, mást kért meg, hogy hívjon fel, azóta nincs olyan, hogy nem veszem fel..
És nincs olyan, hogy a kocsiban ne legyen benzin..Mert ki tudja??
13/43 anonim válasza:
8: jaigen, összekevertem 2 dolgot. :D
14/43 anonim válasza:
Mindig felveszem. Az ügynököknek megmondom hogy nem veszek semmit és lerakom. Még telefonbetyárok szoktak néha hívni, de az meg szórakoztató szóval mindig nevetek egy jót rajtuk :D
15/43 anonim válasza:
Nem szoktam felvenni rejtett számú hívásokat sőt még az idegen telefon számosokat sem. Csak barátoknak vagy rokonoknak veszem fel a telómat. Nekik kijelzi hogy ők hívnak.
16/43 anonim válasza:
Mivel ismerőseim, barátaim, családom számai nem titkosak, így nem veszem fel a privát számokat.
17/43 anonim válasza:
Szerintem azok akik nem veszik fel az idegen számokat, vagy a rejtetteket azok nem normálisak... Egyáltalán minek nekik telefon? hívatalos intézményekből is szoktak rejtett számmal hívni sőt van hogy ha korházból telefonálnak ( volt már benne részem ) akkor onnan is szoktak rejtett számról hívni... a rejtett szám meg csak nekünk rejtett ha valaki zaklat rejtett számról megvan a megoldás, fel kell írni hogy mikor hívott percre pontosan és hányszor majd fel kell hívni a saját telefonszolgáltatót és jelenteni hogy tiltsák le azt a számot vagy valamit csináljanak vele aki rejtettel zaklat...
18/43 anonim válasza:
#17-es vagyok... bár a másik oldalról nézve meg nem értem hogy miért hozták létre a szolgáltatók ezt hogy el lehessen rejteni a telefonszámot? és itt sem értem hogy aki rejtett számról hívogat annak minek telefon? ha rajtam múlna betiltatnám az biztos...
19/43 anonim válasza:
én nem szoktam. most viszont rács-sztem, mert előrendeltem a pennys plüssből, és rejtettről hívtak.
Ha nem hallom fél füllel a kasszánál, hogy egy másik vásárlót is priv. hívtak, akkor most nincs plüssöm :(
20/43 anonim válasza:
Ha nincs szám én nem veszem fel. Régebben felvettem, de mindig ügynökök voltak a hívók. Ha megadja a számát legalább az ügynök, akkor felveszem, de nem örülök neki. Azért nem szoktam elhajtani sem udvariatlanul ha már szóba elegyedtünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!