Ti milyen esetben lennétek öngyilkosok? Monduk megvakulás, kerekes székbe kényszerülés stb.
Zsebvirág, pedig nagyon helyes, kreatív neved van. Ez lehet akár egy zsebre varrt, hímzett virág is, de lehet egy szegény virág is, akit letéptek, zsebre vágtak, így ott kókadozik a sötétben…
Neked még van elég időd, hogy jóra forduljanak a dolgaid, hidd el, egyszer még nevetni fogsz ezeken a gondolataidon. Én már sokkal idősebb vagyok, és én is voltam rossz passzban elég sokáig (évekig), és nagyon örülök, hogy nem próbáltam meg korábban ostobaságot csinálni.
Én sem jelentkeztem rögtön érettségi után sehová, mert nem volt kedvem, aztán 3 év munka után mégis kedvet kaptam hozzá, és elvégeztem egy főiskolát. A középiskolát én is utáltam - nem is mentem el egy érettségi találkozóra sem - de akkor legalább annak örülj, hogy vége van, ha olyan rossz volt.
Az élet olyan, mint egy hullámvasút, ha most ennyire rossz minden, akkor nemsokára jön egy jobb szakasz :-)
A legtöbb helyzethez idővel alkalmazkodhatunk. Én is sokáig gondolkoztam minden sz@rságon. Öngyilkos akartam lenni, meg összevágtam a tenyeremet, hogy tudjam mennyit bírok, a falat ütöttem... Elég durva magán kirohanásaim voltak...
Aztán elkezdtem kicsit önzőbb módon szemlélni a világot és ez rengeteget segített. Emberek közé inkább nem megyek, ez gondolom mindenki érdeke.
A feltevés morbid.
Nyilván van olyan helyzet amikor az ember elgondolkozik rajta. De egy betegségből van remény a felgyógyulásra.
Sértő a a vélemény megnyilvánulás egy vak, vagy egy halássérült számára./ akkor minden sérült legyen öngyilkos?/
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!