34 éves férfiként nem találok rendes lányt?
Én 14 évesen se tettem volna fel egy ilyen kérdést...
Ideje önvizsgálatot tartanod.
21, de nem értem miért lényeges.
Súlyos problémák vannak, ha valaki úgy akar 34 évesen (!!!) barátnőt találni, hogy gyakorikérdéseken (!!) kiírja. Az online társkeresőkkel nincs semmi bajom, az elvileg arra van. Bár szerintem, ha valaki éli az életét, akkor ismerkedik, és az ellenkező nemmel is. És akkor talál rendes lányt is.
A nőknek pedig egy pasiban a fontos az, hogy biztonságérzetet nyújtson, állandó támaszt adhasson nekik, akármikor van rá szükségük. Egy 34 éves férfi, aki gyakorikérdéseken magát "alázza" azzal, hogy itt keres párt magának, nekem mindent sugall, csak nem biztonságérzetet. Arról nem is beszélve, hogy maga a kérdés értelmetlen. Legalább egy "Miért" beleférhetett volna még.
"Én azt nem értem, hogyha valaki már interneten akar ismerkedni, akkor miért nem társkeresőn teszi? Miért gyakorikérdéseken?"
Ezt könnyen kiderítheted. Regisztrálj fel egy társkeresőre (vagy akár az összesre), és próbálj ott becsajozni. Szerintem hamar meg fogod érteni.
32F
Nem olyan mindegy már, hogy valaki tárkeresőn ismerkedik-e vagy itt? Internet mind a kettő!
Csak azt nem értem mi az istenverésének okoskodik itt mindenki, holott ugyanígy ebbe a kategóriába írogat az is, aki itt rázza magát, hogy minek kérdez ilyet a kérdező.
Szarhatjátok azt, ha valaki valakit ez életben vagy egy társkeresőn ismer meg, és az illetőről kiderül pár hét múlva, hogy egy paraszt!
Persze jobb élőben az tény is való, de próbáljon meg az ember a valóéletben ismerkedni, mikor mindenki ugyanúgy az okostelefonjával buzul az úton is vagy bárhol!
Én ismertem olyat aki elment szilveszterezni valami nyüzsgő helyre kifejezetten azért, hogy kerítsen magának barátnőt. De közben öt percenként osztott meg valamit az oldalán. Még az élő ismerkedés közepette is virtuálisan ájuldozott. Na, és ilyen emberek között ha nem talál az ember normálisat, még az az antiszociális :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!