Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit kéne tennem? Mi a baj velem?

LeftBehind kérdése:

Mit kéne tennem? Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Szóval megérkezett a tavasz. Rügyeznek a fák,nyílnak a virágok, a hőmérséklet emelkedik és nyulak módjára szaporodnak az öngyilkos gondolatok.

Nem értem miért, de a csajok kb annyira vonzódnak hozzám mint egy lejárt szavatosságú tejes dobozhoz. Már évek óta próbálkozok és egyszerűen semmi, egy nyamvadt kis pozitív visszajelzést se sikerült összehoznom. Az egyetlen említésre méltó dolog, hogy fél éve összejött az első csók. Persze másnap kiderült hogy nem a lányt csókoltam meg, hanem az őt épp megszálló alkoholt. Sose voltam az a kimondott érzelgős típus, de azóta rendszeresen elkap a bőghetnék, a random depressziós elborulások pedig már szériatartozéknak számítanak. Erre csak rátesz egy lapáttal hogy a legyekkel és szúnyogokkal együtt megint felütötték fejüket a szerelmes párok is...nem mondanám hogy a látványuk dobna a hangulatomon.

Ha valakinek esetleg van ötlete hogy mi a frászt kéne csinálnom, hálás lennék a segítségért.

P.s.: Azoknak akik azt tanácsolnák, hogy szerezzek munkát, találjak hobbit vagy járjak ki haverokkal, üzenem hogy megvolt, megvolt és megvolt.

2014. ápr. 5. 13:45
1 2 3 4 5 6
 41/54 anonim ***** válasza:

Most mi lesz a kõvetkezö Bull?

Kėrdezd meg,hogy akar-e veled eggyütt oda menni mint pár.

2014. ápr. 8. 20:37
 42/54 A kérdező kommentje:
Nincs kilátásban semmi. Amúgy se hiszem hogy, ha kettesben nem enged semmit, majd pont egy koncertre akar a páromként jönni.
2014. ápr. 8. 20:41
 43/54 anonim ***** válasza:
Lėpj tovább!
2014. ápr. 8. 21:07
 44/54 A kérdező kommentje:
Addig biztos nem amíg nem beszéltem vele. Amúgyse nagyon van hova továbblépnem.
2014. ápr. 8. 21:45
 45/54 A kérdező kommentje:

Nem tudom van-e még valaki aki figyeli ezt a kérdést, de nem lenne sok értelme ezért újat csinálnom.

Szóval múlt szombaton volt egy koncert és találkoztam egy nagyon aranyos csajjal. Jót beszélgettünk, hülyéskedtünk, elhívtam randizni és gondolkodás nélkül igent mondott. Nem telt bele fél percbe és már smároltunk, buli után hazakísértem, közben legalább 5x megkérdezte hogy másnap biztos fel fogom-e hívni. Másnap a megbeszélt időben rácsörögtem, erre közli hogy nem jó mert tanulnia kell. Hétfőn még nem volt meló, gondoltam hátha ráér - "Bocsi, megbetegedtem." Tegnap pedig ő hívott fel és közölte hogy a szombati csak azért történt mert részeg volt. MÁR MEGINT! Én nem hittem el, már megint pontról pontra ugyanaz a színdarab. Ezután elköszöntünk, én meg egy újabb világot temettem alkoholba.

Fogalmam sincs hogy ehhez mit lehetne hozzászólni vagy mit se, csak ki kellett írnom magamból. Már nagyon kezd elegem lenni ebből az egészből.

2014. ápr. 30. 20:46
 46/54 anonim ***** válasza:

Avagy hány bėkát kell mėg megcsókolni mig a bėka "királylányá"

változik.

2014. máj. 1. 06:45
 47/54 A kérdező kommentje:
A béka egy elég durva hasonlat, de igen, kb ez a helyzet.
2014. máj. 1. 09:23
 48/54 anonim ***** válasza:
Talán a vasárnapi Misėn több esėlyed van egy normálisabb csajba botlanod.:-)
2014. máj. 2. 06:38
 49/54 A kérdező kommentje:
Ha akkor lesz csajom amikor beteszem a lábam egy templomba, akkor egy ideig még itt fogok üldögélni.
2014. máj. 2. 08:45
 50/54 anonim ***** válasza:
:D annyira tetszik ahogy írsz...ne essünk félreértésbe, férfiből vagyok, de ilyen megnyerő dumád nincs a beszédben? Simán összehozod !
2014. máj. 2. 09:39
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!