Mit kéne tennem? Mi a baj velem?
Szóval megérkezett a tavasz. Rügyeznek a fák,nyílnak a virágok, a hőmérséklet emelkedik és nyulak módjára szaporodnak az öngyilkos gondolatok.
Nem értem miért, de a csajok kb annyira vonzódnak hozzám mint egy lejárt szavatosságú tejes dobozhoz. Már évek óta próbálkozok és egyszerűen semmi, egy nyamvadt kis pozitív visszajelzést se sikerült összehoznom. Az egyetlen említésre méltó dolog, hogy fél éve összejött az első csók. Persze másnap kiderült hogy nem a lányt csókoltam meg, hanem az őt épp megszálló alkoholt. Sose voltam az a kimondott érzelgős típus, de azóta rendszeresen elkap a bőghetnék, a random depressziós elborulások pedig már szériatartozéknak számítanak. Erre csak rátesz egy lapáttal hogy a legyekkel és szúnyogokkal együtt megint felütötték fejüket a szerelmes párok is...nem mondanám hogy a látványuk dobna a hangulatomon.
Ha valakinek esetleg van ötlete hogy mi a frászt kéne csinálnom, hálás lennék a segítségért.
P.s.: Azoknak akik azt tanácsolnák, hogy szerezzek munkát, találjak hobbit vagy járjak ki haverokkal, üzenem hogy megvolt, megvolt és megvolt.
Ja, bocs lemaradt.
20/F
Hogy nėzel KI?
Ha ápolt megjelenėsed van es nem ri le Rólad,hogy nagyon komolyan keresel,inkább viccesebb lazább beszėlgetėssel próbálkozz!
Kisvárosban, kb 21-23 ezer lakos, mindig ugyanazokkal az emberekkel.
A kinézetem, hát fogalmazzunk úgy hogy nem divatos. Az általános öltözet - farmer, póló, tornacipő/bakancs és fekete bőrkabát. 174 cm magas vagyok, kb 74kg, hosszú barna haj, szürkés kék szemekkel, az arcberendezésem pedig olyan "láttam már jobbat, láttam már rosszabbat" típus. Az átlaghoz képest azt mondanám, nem nézek ki rosszul. Arra pedig rá se próbálj beszélni, hogy esetleg követnem kéne a mai divatot.
Tok jo fej es "ėrtelmes" vagy.
A kinėzeted is okė.
Mi okoz gondot neked valakivel megismerni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!