Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit kéne tennem? Mi a baj velem?

LeftBehind kérdése:

Mit kéne tennem? Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Szóval megérkezett a tavasz. Rügyeznek a fák,nyílnak a virágok, a hőmérséklet emelkedik és nyulak módjára szaporodnak az öngyilkos gondolatok.

Nem értem miért, de a csajok kb annyira vonzódnak hozzám mint egy lejárt szavatosságú tejes dobozhoz. Már évek óta próbálkozok és egyszerűen semmi, egy nyamvadt kis pozitív visszajelzést se sikerült összehoznom. Az egyetlen említésre méltó dolog, hogy fél éve összejött az első csók. Persze másnap kiderült hogy nem a lányt csókoltam meg, hanem az őt épp megszálló alkoholt. Sose voltam az a kimondott érzelgős típus, de azóta rendszeresen elkap a bőghetnék, a random depressziós elborulások pedig már szériatartozéknak számítanak. Erre csak rátesz egy lapáttal hogy a legyekkel és szúnyogokkal együtt megint felütötték fejüket a szerelmes párok is...nem mondanám hogy a látványuk dobna a hangulatomon.

Ha valakinek esetleg van ötlete hogy mi a frászt kéne csinálnom, hálás lennék a segítségért.

P.s.: Azoknak akik azt tanácsolnák, hogy szerezzek munkát, találjak hobbit vagy járjak ki haverokkal, üzenem hogy megvolt, megvolt és megvolt.

2014. ápr. 5. 13:45
1 2 3 4 5 6
 11/54 A kérdező kommentje:
Hidd el, magamhoz képest laza vagyok. Főleg ha jó a társaság. Hidd el, ha egy zárkózott seggdugasz lennék akinek probléma két szavat egymás mellé rakni, nem tennék fel ilyen kérdést. Azt látom hogy mások váltanak két szót és 5 perc múlva már egymás nyakában vannak (nyilván nagyon megismerték egymást), nálam viszont semmi. Ha legalább egy mosolyt vagy egy hosszabb szemkontaktust libbentenének felém hogy tudjam kinél lenne esélyem.
2014. ápr. 5. 14:33
 12/54 anonim ***** válasza:

Ha ismered a csajokat akkor kezdj beszėlgetėsbe ha egyedül sikerül elcsipned,kėrdezd meg,hogy mit csinál,ha konkrėtabb dolgot tudsz róla ėrdeklödj.Ez majd meglepi es ha nem Ráz le rögtön es elkezd magáról beszėlni akkor mar jo uton vagy.

Ha egy jot beszėlgettetek akkor ne ragadj ra mert AZ taszit.

Ha eddig csak felületesen ismert-ek megváltozhat Roland vėlemėnyük.

2014. ápr. 5. 14:36
 13/54 A kérdező kommentje:
Ezek olyanok mint a farkasok, csak falkában járnak. Próbáltam már beszélni velük,de vagy üres szemek és fapofa vár, vagy ha az nem is hát mindig akad egy idióta aki nem képes pórázon tartani az egóját és hirtelen mindenki rá figyel. Ha pedig megpróbálnám megszólni, tuti én lennék az ünneprontó úgyhogy inkább kussba maradok.
2014. ápr. 5. 14:44
 14/54 anonim ***** válasza:

Ott valahol,ėszrevėtlenül van egy normalis egy barátnövel.

AZ üresfejüeket ignoráld!

2014. ápr. 5. 14:59
 15/54 A kérdező kommentje:
A kulcsszó - észrevétlenül. Az pedig hogy normális, még nem jelenti azt, hogy be is jövök neki.
2014. ápr. 5. 15:03
 16/54 anonim ***** válasza:

Arra nincs garancia.

Tarts KI,megėri!

Arra is gondoltam,hogy a lányok 16-tól mar szóba jönnek nálad akkor elėg szėles a választėk.

2014. ápr. 5. 15:10
 17/54 A kérdező kommentje:
Olyan 16 évest találni aki már nem a divatmagazinok fiúbandáira nyáladzik viszont már egy másik történet.
2014. ápr. 5. 15:12
 18/54 anonim ***** válasza:
Szerintem meg ideje lenne felnőni. A valódi élet nem a csajokról, meg az odavetett mosolyokról, hanem a kemény munkáról és felelősségvállalásról szól. Azért mert nincs épp barátnőd, nem kéne így a padlón lenni. Komolyan, mintha az életed a nők körül forogna!
2014. ápr. 5. 15:12
 19/54 A kérdező kommentje:
Dolgozom, van hobbim amivel folyamatosan foglalkozok, épp csinálom a jogosítványom, azon kívül most várom a fesztiválszezont mint a messiást hogy végre kicsit tudjak pihenni. Barátnőm viszont soha nem volt, csajozás terén kb egy bokazokni szintjével vetekszek és kikészít hogy körülöttem ezek a dolgok szinte mindenkinek természetesen jönnek.
2014. ápr. 5. 15:20
 20/54 anonim ***** válasza:
Lebt Behind ha van kedved ird meg holnap milyen Volt a Konzert!
2014. ápr. 5. 15:45
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!