Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mit kéne tennem? Mi a baj velem?

LeftBehind kérdése:

Mit kéne tennem? Mi a baj velem?

Figyelt kérdés

Szóval megérkezett a tavasz. Rügyeznek a fák,nyílnak a virágok, a hőmérséklet emelkedik és nyulak módjára szaporodnak az öngyilkos gondolatok.

Nem értem miért, de a csajok kb annyira vonzódnak hozzám mint egy lejárt szavatosságú tejes dobozhoz. Már évek óta próbálkozok és egyszerűen semmi, egy nyamvadt kis pozitív visszajelzést se sikerült összehoznom. Az egyetlen említésre méltó dolog, hogy fél éve összejött az első csók. Persze másnap kiderült hogy nem a lányt csókoltam meg, hanem az őt épp megszálló alkoholt. Sose voltam az a kimondott érzelgős típus, de azóta rendszeresen elkap a bőghetnék, a random depressziós elborulások pedig már szériatartozéknak számítanak. Erre csak rátesz egy lapáttal hogy a legyekkel és szúnyogokkal együtt megint felütötték fejüket a szerelmes párok is...nem mondanám hogy a látványuk dobna a hangulatomon.

Ha valakinek esetleg van ötlete hogy mi a frászt kéne csinálnom, hálás lennék a segítségért.

P.s.: Azoknak akik azt tanácsolnák, hogy szerezzek munkát, találjak hobbit vagy járjak ki haverokkal, üzenem hogy megvolt, megvolt és megvolt.

2014. ápr. 5. 13:45
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
Left
2014. ápr. 5. 15:46
 22/54 anonim ***** válasza:
Jössz Szigetre?
2014. ápr. 5. 17:04
 23/54 A kérdező kommentje:
Nem, az túl drága mulatság lenne. FEZEN+Rockmaraton kombinált bérlet 20 000-ért, az a nekem való :D
2014. ápr. 5. 17:06
 24/54 anonim ***** válasza:
Elég királyul hangzik. :D
2014. ápr. 5. 17:37
 25/54 A kérdező kommentje:

Azt meghiszem!

Rockmaraton - Arch Enemy, Sepultura, Sabaton, The Exploited, Texas in July + az összes valamirevaló magyar banda

FEZEN - HellYeah, Gus G, Ignite, Skidrow, Europe

Van felhozatal akármennyi :D

2014. ápr. 5. 18:28
 26/54 anonim ***** válasza:
Én a Szigetre megyek. A legeslegnagyobb kedvencem az Imagine Dragons, nem tudom miért, de a zenéjük olyan érzéseket vált ki belőlem, mint semmi más. És amikor megtudtam, hogy jönnek... Extázis, eufória, orgazmus, boldogság.. Minden, ami jó. Ott a helyem!
2014. ápr. 5. 21:29
 27/54 A kérdező kommentje:
Na, hát a koncert egész jó volt. Megint találkoztam azzal a csajjal, megint volt csók és ma már megint nem akart kijönni velem. Ha valakinek esetleg van valami útmutatója a nőkhöz akkor azt szívesen venném, mert már k/rvára nem tudom hogy mit csináljak.
2014. ápr. 7. 18:17
 28/54 anonim ***** válasza:

Hogy nem akar kijönni?

Ott voltál nála vagy felhivtad?

Rendesen randira hivtad vagy csak KI jön-e?

Valami olyan randira hivd meg amire nem Mond nemet.

2014. ápr. 7. 20:08
 29/54 A kérdező kommentje:
Épp mentem hazafelé és a blokkjuk előtt gondoltam lehívom egy kicsit. Először azt szeretném megtudni hogy most akkor hányadán állunk mert egész idáig nem akart semmit, most meg hirtelen megint egy csók.
2014. ápr. 7. 20:42
 30/54 anonim ***** válasza:

Váratlanul erte,ez meg nem jelent semmit.

A. Lányoknál pl. Ha nem Volt maga szerint eleg csinosan felöltözve nem Jon KI csak úgy hirtelen.

2014. ápr. 7. 22:51
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!