Mit kéne tennem? Mi a baj velem?
Szóval megérkezett a tavasz. Rügyeznek a fák,nyílnak a virágok, a hőmérséklet emelkedik és nyulak módjára szaporodnak az öngyilkos gondolatok.
Nem értem miért, de a csajok kb annyira vonzódnak hozzám mint egy lejárt szavatosságú tejes dobozhoz. Már évek óta próbálkozok és egyszerűen semmi, egy nyamvadt kis pozitív visszajelzést se sikerült összehoznom. Az egyetlen említésre méltó dolog, hogy fél éve összejött az első csók. Persze másnap kiderült hogy nem a lányt csókoltam meg, hanem az őt épp megszálló alkoholt. Sose voltam az a kimondott érzelgős típus, de azóta rendszeresen elkap a bőghetnék, a random depressziós elborulások pedig már szériatartozéknak számítanak. Erre csak rátesz egy lapáttal hogy a legyekkel és szúnyogokkal együtt megint felütötték fejüket a szerelmes párok is...nem mondanám hogy a látványuk dobna a hangulatomon.
Ha valakinek esetleg van ötlete hogy mi a frászt kéne csinálnom, hálás lennék a segítségért.
P.s.: Azoknak akik azt tanácsolnák, hogy szerezzek munkát, találjak hobbit vagy járjak ki haverokkal, üzenem hogy megvolt, megvolt és megvolt.
Azt meghiszem!
Rockmaraton - Arch Enemy, Sepultura, Sabaton, The Exploited, Texas in July + az összes valamirevaló magyar banda
FEZEN - HellYeah, Gus G, Ignite, Skidrow, Europe
Van felhozatal akármennyi :D
Hogy nem akar kijönni?
Ott voltál nála vagy felhivtad?
Rendesen randira hivtad vagy csak KI jön-e?
Valami olyan randira hivd meg amire nem Mond nemet.
Váratlanul erte,ez meg nem jelent semmit.
A. Lányoknál pl. Ha nem Volt maga szerint eleg csinosan felöltözve nem Jon KI csak úgy hirtelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!