Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogy lehet ilyen velem a barátom és a többi családtagja, mit kéne már tennem?
Figyelt kérdés
mindig azt hallom hogy én náluk semmit nem csinálok pedig szerintem ez nem igaz :( Van mikor lemegyek hozzájuk 5 napra és minden nap elmosogatok és ki takarítom a konyhát is.Nincs nagy főző tudományom de amit meg tudok csinálni meg csinálom főleg amit a barátom szeret nagyon (sült krumpli,rántott párizsi,spagetti). Volt olyan is hogy az anyukájának segítettem pl.lereszeltem az uborkát vagy hasonló apróság. Mégis azt mondta hogy 2 éve lejárok és semmit nem csinálok :(((( Van úgy hogy még a ruhákat is kiteregettem igaz nem mindig mert van aki megelőz benne,mert még a barátomnak van iker bátyai.Az egyik dolgozni jár a másik meg csak egész nap alszik és TV-zik,az persze nem baj :/ (???) Tavaly augusztusba ott laktam és januárba hazaköltöztem,még akkor nyáron dolgozott a barátom és nem telt el úgy nap hogy nem csináltam volna valamit sőt volt úgy hogy éjfélre ért haza a munkából és én akkor neki álltam vacsorát készíteni hogy meleg és friss legyen,akkor még az anyuk se dolgozott fent volt Székesfehérváron a másik fiánál kb 1 hónapot.Akkor szinte majdnem mindent én csináltam amit tudtam... Most mégis azt kiabálják rám hogy soha semmit nem csinálok :( Mit tegyek hogy megfeleljek nekik??? :( Épp most is tegnap jöttem haza tőlük és nem elég az hogy egész nyára megvettem a bérletem hogy bármikor letudjak menni hozzá a buszt oda vissza együtt 250 ft de még pofátlanul kér tőlem a barátom pénzt tőlem mert neki nincs.... :@ És megkérdeztem tőle hogy miért agyak én neki csak úgy pénzt? Erre azt felelte mert hogy ő menyi mindent vett nekem? Miért én talán nem? Mikor lemegyek akkor van mikor mogyorót makukát veszek neki meg kólát stb.2013. aug. 23. 05:43
1/10 anonim válasza:
csak tudnám miért vagy még vele...
2/10 anonim válasza:
Hát aztán írni tudsz-e rendesen??
3/10 anonim válasza:
Hagyd el! Amúgy ha a barátod tényleg szeretne akkor mikor, azt mondják hogy te nem csinálsz semmit a védelmedre kelne, én biztos megvédeném a barátnömet nem hagynám h igy beszéljenek vele!
4/10 A kérdező kommentje:
érdekes egy család :/ volt már 3.5 éves kapcsolatom is az akkori barátom mindig lejárt hozzánk ő se sok mindent csinált nálunk csak akkor ha anyukám megkérte valamire de az is kb. 3x volt mi mégse kiabáltuk rá hogy ő semmit nem csinál :(
2013. aug. 23. 07:50
5/10 anonim válasza:
Elég jó ingyencseléd vagy! Járunk?
6/10 anonim válasza:
Nem érdemel meg téged,elég bunkó az egész család.
7/10 anonim válasza:
Ez egy típus ! Nagyon gyorsan felejtsd el. HA a rosszabik fajta akkor még azon kapod magad hogy egy két év és a cselédjük leszel ! Vagy rosszabb esetben a híradóban hallunk rólad ! Nem tudom mennyi idős vagy de lépj le , kva gyorsan !
8/10 anonim válasza:
7# egyet értek. Csak kihasználnak!
9/10 anonim válasza:
Érdekes...mikor még nem éltünk együtt a barátommal és náluk aludtam például, nekem épp hogy meg nem tiltották, hogy bármit is csináljak, pedig szívesen segítettem volna. Most is úgy vagyunk, hogy azokat a dolgokat, amiket ő nem tud (főzés stb) én csinálom, amiben viszont tud segíteni, abban igenis kell hogy segítsen. Ha meg a barátodék szeretnének cselédet, akkor fizesse ki a munkádat, mert azt még aláírom, ha ott eszel akkor járulj hozzá te is a kajához vagy ha rendetlenséget csinálsz rendbe rakod meg ilyenek, de ahogy olvastam ezt te meg is teszed. A pénz kérés része akkor normális, ha normál hangon megkér, hogy " ne haragudj, tudnál kölcsön adni ennyit meg ennyit?" természetes dolog, ha kölcsönöztök egymásnak, (hiszen ki másra számíthat az ember, mint a párjára - persze a szülein kívül, főleg ha otthon lakik még) de nem ilyen hangnemben és nem ilyen szituációban.
10/10 anonim válasza:
Teljsen egyetértek az előzőekkel, hagyd ott a srácot. Úgy érzem nagyon kihasználnak téged, másrészt meg ha a barátod nem "véd", hanem még adja a többiek alá a lovat az gáz. Én megmondanám neki azt amit most itt leirtál és elhagynám a srácot villámgyorsan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!