Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Jövőhéten fel jön Pestre a barátom (távkapcsban élünk) egy napra. Hová vihetném őt?
Ő 18 éves, én 16. Gondoltam a Margit-szigetre, esetleg valami mozira, vagy ilyesmi... De nem tudom. Nektek van ötletetek? Ő egy kis 700 fős faluban lakik, úgyhogy a főváros neki elég nagy újdonság. :) (Tuti metróval megyünk mindenhova, mert még nem volt, de csodálja :D)
Nagyon szépen köszönöm előre is a válaszokat! :)
Heló!
Ha olyan az idó, akkor látogassatok e la Jégbárba. Különleges hely, és végülis nem vlaami drága - de nagyon jó élmény!
halászbástya, lánchíd
állatkert, a magit-sziget is jó hely :))
Köszönöm szépen! Ezek jó ötletek. :)
De jöhetnek még :P
a halászbástyára eléggé húzós -ha jól emlékszem- a be/fellépti díj...
ha estére is marad, akkor mindenképp sétáljatok ki a a margit-hídon a szigetre. este gyönyörű a kivilágított város, és a szigeten meg kellemes szórakozás a szökőkút este.
ugyancsak szép a kilátás a józsef hegyi kilátónál (2. kerület 91,291 es busz, és onnan séta)
egyébként ha szép épületeket is nézne, akkor a 3as metró vonalán van a bazilika, ahonnan ki tudtok sétálni a dunához, és ott meg a lánc-híd van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!