Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van aki már évek óta magányos?

Van aki már évek óta magányos?

Figyelt kérdés

Mindenki valahogy továbblépett a szomorúságból, változott az élete. Rosszból jóra vagy egyszerűen másra.

Én meg már évek óta a gödörben.

Nincs kiút innen.

2014. márc. 23. 19:54
1 2 3 4
 31/38 A kérdező kommentje:
Szerintem a te életed már eléggé tropára ment...de én sem fogok együttérezni veled.
2014. ápr. 1. 18:10
 32/38 anonim ***** válasza:
25%

Ohhohó miattam neaggódj életem, én megoldom a problémáimat nem homokba dugom a fejem:)

Az én életem tökéletesebb aligha lehetne:)

Törődj a magadéval. Nincs kedvem leírni (megint) hogy hogyan.

2014. ápr. 1. 18:17
 33/38 A kérdező kommentje:

Eltelt 15 hónap a kérdésem feltétele óta és semmi változott.

Magány, egyedüllét, azóta is. 43 éves nő vagyok,család , barátok nélkül:(((

2015. máj. 16. 11:02
 34/38 anonim ***** válasza:

Nálam se változott semmi.

Társkeresővel próbálkoztál már?

2015. máj. 16. 14:52
 35/38 A kérdező kommentje:
Te melyik hsz vagy? Igen. próbálkoztam, de eredménytelenül és töröltem magam, mert pocsék volt az egész.
2015. máj. 16. 16:03
 36/38 anonim ***** válasza:
9.
2015. máj. 16. 19:00
 37/38 anonim ***** válasza:
74%
Igen, évek óta az vagyok. Az emberek jönnek és mentek az évek során, volt aki megérintett és jól éreztük magunkat egymással. Volt egy legjobb barátnőm, 3 éve. Amikor először találkoztunk úgy éreztem mintha ismerném őt valahonnan, de sohase találkoztunk előtte, tényleg félelmetes volt. Mindig bámult meg én is őt, lehet hogy ő is ezt érezte. Sok ideig nem is voltunk jóban, egy két szót ha váltottunk néha, majd eltelt pár hónap és hirtelen elkezdtünk beszélgetni, találkozni, eljárkálni együtt, végül sülve főve együtt voltunk kerek 1 évig. Rengeteg baromságot csináltunk és sok szép emlékem van abból a korszakomból. De csúnyán kib*szott velem és nagyon nagyot csalódtam. És végül rájöttem, valójában mindig is magányos voltam. Akkor is amikor azt hittem hogy benne megbízhatok. Amióta véget ért ez a barátság, azóta nem találkoztam senkivel sem akivel ilyen jól el lettem volna. Nincsenek barátaim. Nincs párom. A családom sem ért meg. A legjobb barátom önmagam... introvertált vagyok és egész jól bírom, de már párszor megtapasztaltam milyen valakivel tényleg jól érezni magad, és szar érzés hogy nincs többé... 20l
2016. nov. 9. 03:00
 38/38 anonim ***** válasza:
100%
ELőző vagyok, azt még hozzátenném, hogy ezzel a barátnőmmel annyira elvoltunk, hogy még az akkori pasimat is hanyagoltam miatta akibe egyébként fülig szerelmes voltam. :D
2016. nov. 9. 03:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!