Mit csináljak? Sokan vesznek körül de magányos vagyok.
14éves vagyok. Igen pont kamaszkor. Szoval utalok itthon lenni, mert...az apám folyton r.szeg anyam mindig csak bánt hogy hogy nezek ki stb. Van egy nővérem aki egy bekepzelt k..va, es 13evesen mar tobb terhessegi tesztet csinált meg, mint mas egesz eleteben. A barataim, akikkel egésznap jokat es sokat rohogunk. De nem hiszem hogy ok igaz baratok lennenek...Es nem kerek netes baratok, koszonom. Nos..azert erzem h nem igaz baratok, mert volt/van egy korszakom. Amikor is eret vagok, igen szánalmas, nevetséges...de en igy latom jonak. Ok pedig, a "barataim" hangot adtak annak hogy mindenem meg van...macskam, noverem, laptopom. ES EZ KIT ERDEKEL AMIKOR NEM VAGYOK BOLDOG????:( csak engem.... A fiu osztalytarsaim mindig emlekeztetnek ra hogy 171 cm vagyok-.- ezen csak nevetni tudok, de azert faj.
Nem tudok naplot sem irni, mert.ugy erzem nincs magánéletem. Az anyam jon be a szobamba turkal a szekrenyembe amikor furdok neki "mindig veletlenul ott akad dolga". Most..fogalmam.sincs hogy hogy legyek boldog? Ezeket senki nem tudja rolam, es ész nélkül dobaloznak a szavakkal. :((( szükségem van valakire
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!