Van aki már évek óta magányos?
Mindenki valahogy továbblépett a szomorúságból, változott az élete. Rosszból jóra vagy egyszerűen másra.
Én meg már évek óta a gödörben.
Nincs kiút innen.
szerintem meg semmi köze a magányhoz annak, hány ember él körülötted.
és igen, mindeki boldognak tetteti magát, a magányosok meg otthon ülnek általában.
szerintem a magány egy életen át elkíséri az embert. de lehet illúziókat építeni haverokkal ha csináltok programot. jókat ma már enm nagyon lehet beszélgetni, de ha igen, az se jelent semmit. se a párkapcoslat. midnent magadnak kell elintézni odabent, ha magadddal nem vgay békében, bármit csinálsz, mdinig a "magány" lesz a probléma.
A magány nem függ össze a körülötted lévők számával. Lehet hogy ott van veled 5-10 barátod te mégis magányos vagy. Igen ilyen létezik.
Ja és, nem mindenki boldog, hibás amit látsz. A magyar ember pesszimista. De marhajól elrejti. És pesszimizmusánál fogva nem bízik senkiben, magányos. Ha valaki odajön az utcán, vagy elkezd bókolni, vagy beszélgetni egyből gyanakszunk, hogy mit akarhat ez tőlem. És így nincsenek igazi kapcsolatok, csak magány. Gyertek ki spanyolba, itt aztán nem sok magányos embert látsz.
"Az egészséges társas kapcsolatok, illetve a közösségi élet meghosszabbítja az életünket. A 148 tanulmány metaanalízisével – közvetve 300 ezer résztvevő bevonásával – készült vizsgálat szerint a társas kapcsolatok hiánya jobban növeli a halálozás kockázatát, mint a mozgáshiány vagy az elhízás."
Mai cikk az origo-ról. Viszont én azért vagyok magányos, mert a társas kapcsolataim során nagyon sok negatív érzést szereztem csak, kvázi csak a bántást kaptam. Ennél már a magány is jobb....bár a cikket olvasva..és tudom is, hogy mégsem:( Amikor nincs senki, aki pl a nagy doboz másik végét megemelje.
És még valami. Nálatok mi lehet az ok?
-külső?
-kommunikációs problémák?- szótlanság stb.
-fura viselkedés? (az milyen is?)
Vagy mi?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!