Mit csináljak, ha az önsajnálat és a folytonos rinyálás miatt lassan elvesztem az egyik legjobb barátomat?
Megígértem magamnak, hogy előtte mindig erősnek mutatom magam, de nem ment, elkezdtem neki is sírni többször is, és megunta.
Félek, hogy kifacsarom őt is, mint minden egykori ismerősőmet.
25/F
Ne rinyálj neki. Az önsajnálat legrosszabb dolog, amit tehetsz és csak a saját életed teszed tönkre vele, nem vagy egy 2-3 éves kisgyerek aki a seggét veri a földhöz, ha nem vesznek meg neki valamit, te most pontosan ezt csinálod az önsajnáltatással és ezzel mindenkinek csak az idegeire mész és még csak pozitív eredménye sem lesz, mert senki nem fog odaülni hozzád és megoldani a problémáidat helyetted. Ideje lenne már felnőni, mindenkit érnek csalódások, csapások, de mi lenne, ha mindenki egyből egy picsogó pelenkássá változna miatta?
Gondolkodj el ezen és akarj változtatni, ne erősnek akarj látszani, mert úgyse fog menni, hanem megoldani akard a problémáidat.
mért sírsz?
mi a baj?
depresszió kínoz talán?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!