Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Volt már veletek olyan, hogy...

Volt már veletek olyan, hogy éveket pazaroltatok el önsajnálattal?

Figyelt kérdés
Már évek óta problémáim vannak a családommal és az emberi kapcsolataimmal. De ha nem azzal cseszem el az időt, hogy sajnáltatom magam és egész nap sírok, hogy nekem milyen rossz, akkor már rég nem itt tartanék...de az a durva, hogy elég nehéz leszokni róla. Már észre se veszem és sajnáltatom magam.

2013. aug. 8. 21:53
 1/3 anonim ***** válasza:
Hjaj vannak rosszabb helyzetek embereknek :) ha sajnáltatnám magam valószínűleg öngyilkos lettem volna már :D Egyébként biztos van de egy idő után rájőnek hogy SEMMI értelme sincs vállalni kell a kockázatot az újrakezdésél :)Sok sikert fel a fejjel :)
2013. aug. 8. 21:56
 2/3 anonim ***** válasza:

Csak 3 hónapot. De akkor önpusztítottam is rendesen. Annyi, hogy a drogokig nem süllyedtem, bár volt olyan pillanat, hogy ha éppen van kéznél, nem tántorodtam volna meg.

Mindennapos volt a redbull+valamilyen alkohol + rengeteg cigi kombináció...

2013. aug. 8. 22:17
 3/3 anonim ***** válasza:
No ez a furcsa, hogy ezt valaki észreveszi magán. Nekem van egy mániákus önsajnáló ismerősöm, sokszor próbálom rávezetni, hogy szokjon már le róla, de nem veszi a lapot, szerinte ő nem olyan.
2013. aug. 9. 04:51

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!