A hajvitaminoktól máshol is megerősödhet a szőrzet? Folytonos éhséget nem okoz?
Figyelt kérdés
2014. febr. 12. 08:34
1/6 anonim válasza:
Már miért erősödne meg? Semmi köze hozzá. Én évek óta szedek bizonyos időközönként hajvitaminokat, de nem lettem egy yeti.
2/6 anonim válasza:
Az éhségérzetért a B vitamin a felelős.
3/6 anonim válasza:
Simán, hiszen a szőrzet is ugyanaz és ugyanúgy működik.
4/6 anonim válasza:
Persze, a gyógyszer nem tudja kizárólag a hajadat növeszteni. Hiszen gyógyszer, nem külsőleg helyileg alkalmazott szer.
Ha beveszel pl. egy fájdalomcsillapítót, mert fáj a fejed, de egyébként fájt a karod is, mert megerőltetted, akkor a gyógyszer nem gondolkodik, hogy csak fejfájást csillapítja, mert te arra vetted be, hanem a karod is kevésbé fog fájni.
5/6 anonim válasza:
Igen, 2-es és a legtöbb hajvitamin b vitamin komplexet tartalmaz (B1, B2, B3, B5, B6, B12).
6/6 anonim válasza:
szedek hajvitamint nem lettem tőle éhesebb
máshol sem lett erősebb a szőr, csak nekem sajnos gyorsabban nő az is, nemcsak a hajam
mondjuk nekem szőke alapjáraton
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!