Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi arról a véleményetek, hogy...

Mi arról a véleményetek, hogy mostanság divat lett kihelyezni mindenféle helyekre csak úgy meglepetés nasikat, mikuláscsomagot idegeneknek?

Figyelt kérdés
tegnapelőtt 16:43
1 2 3
 21/26 A kérdező kommentje:
Szerintem az ilyenekre kellene egy kijelölt hely. Ez a megtalálós játék szimpla szemetelés.
tegnapelőtt 21:01
 22/26 anonim ***** válasza:
70%
Én azokat szeretem, amikor művészi dolgokat tesznek ki. Az egyik ilyen a kavicsfestés, de valaki pl. köt, horgol. Pici állatkát, sálat, bármit. Ezt elhelyezi egy zacskóban, és ki is tesz egy kis cetlit, hogy ajándék :) (általában linkelnek is egy FB-csoportot, hogy ha megtalálta valaki, akkor ott posztolhatja)
tegnap 13:57
 23/26 anonim ***** válasza:
22. Nekem erről a kis szerelemlakatok jutnak az eszembe, Dobogókőn, Budapesten lehet látni ilyeneket, bárhova felkattintható, de ez mondjuk más. :)
tegnap 16:08
 24/26 anonim ***** válasza:
tegnap 16:09
 25/26 anonim ***** válasza:

Nagyon COOL szerintem! :)

[link]

[link]

[link]

tegnap 16:11
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Nem elég "jó" a társadalom az ilyenekhez. Én nem láttam egyébként soha ilyet, de biztos nem mernék venni belőle
tegnap 22:03
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!