Más is érezte már úgy hogy felüdülés egy kedves ember társaságában dolgozni?
Figyelt kérdés
Múlt hétvégén elvállaltam egy kis pluszmunkát,egy kedves lány mellé osztottak be,ő tanulás mellett vállalta el a munkát hogy legyen egy kis pénze.Sokat beszélgettünk,jól éreztük magunkat,jó volt egy normális lány társaságában dolgozni.Nem kezdtem ki vele mert nagy volt közöttünk a korkülönbség és volt barátja is.Bárcsak minden napom olyan lenne mint a múltkori volt.Bárcsak mindig normális,kedves emberek vennének körül.Sajnos ez nincs mindig így.Sőt ritkán van ilyen😕2022. márc. 17. 22:20
1/9 A kérdező kommentje:
Az a múlt vasárnap egy kedves emlék marad számomra.Aztán hétfőn visszatértem a régi kerékvágásba a megszokott emberek közé.
2022. márc. 17. 22:23
2/9 anonim válasza:
🙋♀️igazi stréber lettem fél óràval koràbban érkeztem be dolgozni :)
3/9 anonim válasza:
Én ezt nem tudtam értékelni, így elmatűrtam magam mellől...
4/9 anonim válasza:
Persze, ha jó a kolléga, kevésbé szar a meló. Nekem csak a főnökkel van bajom. Néha korábban bemegyek társalogni a kollégákkal meló előtt.
5/9 anonim válasza:
Persze, én is észrevettem. Van egy barátom, aki néha segít nekem a munkámban. Kifejezetten kedves ember és nagyon szeretek vele dolgozni.
6/9 A kérdező kommentje:
Úgy indultam neki az is olyan nap lesz mint a többi,aztán egy szép nap lett belőle.Talán lesznek még ilyen napok.
2022. márc. 18. 07:06
7/9 anonim válasza:
Jó, de a te esetedben szerintem erősen közrejátszik, hogy tetszik neked az a lány. Nem csak egyszerűen a kedvességről van szó.
8/9 A kérdező kommentje:
Ha a sors is úgy akarja,találkozom még vele.De persze lehet hogy nem is látom többet.Nem tudhatjuk mit hoz a jövő.
2022. márc. 18. 07:16
9/9 anonim válasza:
Igen, nem mindegy, hogy az adott munkát milyen emberek közt kell végezni.
Mert ha olyan társaságában, aki ba*ztat, egyértelmű, nem jó.
Ha meg normálisabb, kedvesebb ember a másik ember (vagy több ember), akkor az jó.
Nekem már volt részben amiatt is hasmenésem, mert olyan személlyel voltam együtt, aki csesztetett.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!