Ha közszereplő lányok visszaírnak nekem,akkor bárki visszaírhatna?
Visszaírhatna más is, hiszen a képességei megvannak hozzá, igen.
Csak nem fog, mert ugyan mi a fsznak.
Múltkor tettem egy próbát, elrejtettem az fb profilomon, hogy kapcsolatban vagyok. Képeimet, ismerőseimet nem látni nyilvánosan. 1 hét alatt 25 random fickó rám írt, hogy szeretne ismerkedni, persze ezek mind engedélykérésbe mentek. Egy kettőnek vissza írtam, hogy miért írt rám, volt aki kedvesen válaszolt, hogy hisz a nagy számok törvényében, de volt aki nagyon bunkón reagált, mikor közöltem, hogy nem keresek párt.
Szóval inkább visszatettem, hogy kapcsolatban, ez nyilvánosan is látható. De amúgy vannak olyan elvetemültek, akik annak ellenére is írnak, hogy a borítóképen a párommal vagyok és kint van, hogy kapcsolatban. De már nem reagálok ezekre az üzentekre, elég volt az az 1 hét.
Szóval írhatsz lányoknak, de a többség nem társkeresőnek használja a Facebookot, instát, nagy csodát ne várj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!