Mi a véleményetek Henry Kettner-ről? Csak szerintem egy elképesztően ripacs és tenyérbemászó nyálas figura?
https://www.youtube.com/watch?v=PjkOkOesL1E
Én fiú vagyok és vszeg részben azért gondolom így, mert a külsejére irigy vagyok, de a stílusa amúgy is ilyen mitugrász, kozmopolita okostojás egoista szépfiú. Feltétlenül írjátok le a nemeteket is, mert a csajok úgy is tudom, hogy elájulnak tőle!
nem szimpi, túl sok az ego, túl nagy az arc
külsőre amúgy nem lenne rossz, de valahogy a személyisége (amit így megismerni belőle videón) nem tetszik
Nekem sem szimpi. Nem birom ezt a magamutogatast. Barnit sem annyira "kedvelem". Ő is eladta magat.
21F
Se én, se a barátnőm nem bírjuk. Ő egyszerűen csak jól néz ki és van pénze. Ennyi. A tartalom, amit előad és a stílus egyáltalán nem kiemelkedő. Ha szegényebb családba születik és nem tud pl. utazós videókat csinálni drága ruhákban, drága lakásokban, akkor sehol sem lenne.
Ott van pl. Szirmai, aki szintén nem néz ki rosszul, szintén nem szegény, DE képes volt egyedien közvetíteni valamit, amiben tartalom is van.
Nekem ez akkor esett le, amikor covidosan mászkált ide-oda. Voltak tünetei, mégsem ült meg a fenekén. Nem zavartatta magát, gondolom rengeteg embert összefertőzött. Ezért is mérgező a mentalitása.
Eddig nem volt vele különösebb problémám, de ebből azonnal leesett, hogy mennyire könnyelmű, és hogy csak magára gondol.
Nem tudok olyat találni benne, ami szimpatikus/tetszene... nem tudom milyen nőnek imponál egy ennyire feminim alak. 😃
L/22
Szemely szerint kulsore nekem nagyon bejon, es a hangja is tetszik.
19/L
Nem szimpatikus, irritáló, beképzelt.
35/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!