Ha közszereplő lányok válaszolni tudnak az üzeneteimre, akkor a nem közszereplő lányok miért nem?
Akkor beszélgess velük, nem értem, mi a probléma?
A közszereplők valószínűleg azért válaszolnak kedvesen, hátha valami hasznot húznak belőle. Én vállalkozó vagyok, és alapból kedvesen válaszolok, ha valaki rámír, mert hátha ügyfél. De ha csak ismerkedni akar, lerázom a retekbe :D
A közszereplőknek fenn kell tartania a hírnevét. Nyilván ha bunkó és elutasító azt a hírneve szenvedi meg.
A nem közszereplő lányoknak nincsenek ilyen lekötéseik. Ha nincs kedvük válaszolni senki nem fogja a fejükre olvasni.
Mert a népszerűségük a tétje a dolognak, és ők nem tudhatják rólad hogy te ki vagy, mert lehetsz akár egy bulvár sajtó dolgozója aki álnéven vagy beépítettként dolgozol nekik és ha esetleg úgy reagál amiből lehetne egy kisebb botrányt csinálni a média szempontjából már egyből fel lesz kapva a negatív oldala és az már komoly károkat okozhat a népszerűségét illetően.
Ismerek én is egy közszereplőt és neki a menedzsere megmondta hogy ha népszer ű akar lenni és azt fokozni akkor a kedvesség minden egyes emberrel szemben alap, és persze magánéletében is oda kell figyelnie ezekre. A negatív embereket ki kell zárnia az életéből ügyesen hogy ne legyen ebből sértődés, meg persze az sem mindegy milyen párt választ magának kinézet, és belső szempontjából ha mutatkozni kell nyilvános helyen nagyon nem mindegy kivel mutatkozik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!