Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Nők! Ért már benneteket...

Nők! Ért már benneteket meglepetés egy férfi teste kapcsán?

Figyelt kérdés

Például randiztatok, vagy csak simán ismerted valahonnan és ruhában, felöltözve semmi extra sem volt benne, vékony alkat volt. De aztán megláttad valamiért póló nélkül és akkor meglepődtél, mert mégiscsak izmos, arányos, tónusos volt az alakja.

Ez a jelenség létezik, vagy egy póló, ing úgyis kiadja az alakot?

ma 19:53
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Igen, ha valaki vékony, szálkás, és nem olyan kis pólóban jár, ami szét akar repedni rajta.
ma 20:12
 2/5 anonim ***** válasza:
Meglepetés nem jó értelemben, mikor először voltam testesebb férfival, azt hittem nem lesz semmi probléma miatta, de kissé meghökkentem. Ahogy tudtam próbáltam leplezni, nem akartam megszégyeníteni, de utána tudtam hogy nekem ez nem jön be.
ma 21:33
 3/5 A kérdező kommentje:
Mi volt az ami nem jött be rajta?
ma 21:41
 4/5 anonim ***** válasza:

Konkrét esetre nem emlékszem, de simán előfordulhat.

Viszont szerintem inkább a negatív meglepetés a jellemzőbb, mert a plöttyedt pasikat a ruhák talán jobban álcázzák. És vicces módon ezek a tunya férfiak szeretik leginkább mutogatni magukat nyáron mindenütt, úgyhogy boldog-boldogtalan gyönyörködhet az apatestben, a sörhasban meg a szőrös vállakban. Lávcsi.

ma 21:43
 5/5 anonim ***** válasza:
#3 igen sörhas, lógó mell
ma 21:48

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!