Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Egyetemen ki mennyire találta...

Egyetemen ki mennyire találta meg a társaságát? Mennyire gyakori,hogy magányos az ember?

Figyelt kérdés

Letelt az első félévem egyetemen, de teljesen egyedül voltam végig, nem volt társaságom, nem nagyon tudtam beszélgetni senkivel. Néhány emberrel az elején jóban voltam ,de 2 közülük otthagyta a szakot, a másik lány pedig dolgozik, ezért nem jár be órákra. Úgyhogy teljesen egyedül maradtam.

Eddig nem nagyon zavart,de mostmár kezdem azt gondolni,hogy tuti nem vagyok normális, mert ilyen nincs,hogy az embernek ne legyen senki.

Valaki volt már hasonló cipőben?

ma 13:46
 1/5 anonim ***** válasza:
A legtöbb embernek mai napig nem tudom a nevét, pedig 5 évet xoptam ott.
ma 13:51
 2/5 anonim ***** válasza:
Egy emberrel nagyon jó barátok lettünk. Több emberrel dumáltam. De "társaság" nem volt.
ma 14:15
 3/5 anonim ***** válasza:
Tanulni mentem oda, megvoltak a barátaim korábbról.
ma 14:31
 4/5 anonim ***** válasza:
Pár embert megkedveltem, egyiküket különösen, de úgy összesen van 5 kb. akivel úgy szívesen beszélgetek. Kb 20-30 ember lehet a 65-70 ből, akinek tudom a nevét. Talán úgy 1-2 ember lesz, akivel hosszú távon remélhetőleg valamilyen szinten megmarad a kapcsolat. Én azt látom, de lehet, hogy én érzem rosszul, hogy mélyebb barátságok nem kötődnek itt. Mindenkinek megvan az előzetes kapcsolathálója, akinek nincs, az nehezebb helyzetben van szerintem. Most összekötnek minket a közös élmények, a hasonló gondolkodás, megy a csevegés élőben és a csoportban, de szerintem ez nagyrészt csak a diplomaosztóig fog tartani.
ma 15:05
 5/5 anonim ***** válasza:
Van egy állandó barátnőm, de mással nem beszélek hacsak nem valami közös feladatunk van vagy esetleg egy órára járunk és infóra van szükségünk egymástól.
ma 16:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!