Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sok ember itt írja kérdésben,...

Sok ember itt írja kérdésben, hogy magányosak, elkoptak az ismerősei 25-35 évesen, mit csináljon?

Figyelt kérdés

15-20 ilyen személyre ráírtam, hogy csináljunk valami programot közösen. Kb. senki nem írt vissza. Vagy max, hogy nem érdekli.

Itt gyakorin szerintetek tényleg szinte csak olyan emberek maradtak már, akiken nem lehet segíteni? Teljesen selejt kategória?

tegnapelőtt 19:06
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
77%

Szerintem sok ember belefáradt vagy kiment a gyakorlatból.

Köztük én is.

tegnapelőtt 19:08
 2/11 anonim ***** válasza:
44%
Ismerős
tegnapelőtt 20:39
 3/11 anonim ***** válasza:
62%

A baj az, hogy senki se egy hozzá hasonló béna nyomival akar kimozdulni. És ez nem rólad szól, hanem saját magukról.

Meg aztán nyavalyogni egyszerűbb...

tegnapelőtt 21:12
 4/11 anonim ***** válasza:
100%

3.: Attól, hogy sok ember kikopik az ember mellől, még nem béna nyomi az illető. Természetes, hogy sok barát idővel lemorzsolódik az ember mellől, ilyen az élet. Különösen, ha családalapítás miatt más lesz a preferencia az életben. De elköltözés, munkahelyváltás is okozhat ilyet. Van, hogy két ember csalódik egymásban és eltávolodnak.

Ilyenkor jobb úgy felvenni a régi ismerősökkel a kapcsolatot, hogy felhívod őket és eldumáltok. Ebből már kialakulhat több is. Az írásbeli kapcsolatfelvétel felett könnyebben elsiklanak az emberek és kevésbé érzik személyesnek. Ha felhívod őket, ne azzal indíts, hogy meghívod, hanem kérdezd meg, hogy van és kötetlenül beszélgessetek. Új ismeretségeket is ki lehet bármilyen korban alakítani.

tegnapelőtt 21:41
 5/11 anonim válasza:
80%
Az exemet itt ismertem meg. Amilyen mentális bajai voltak, ezen az oldalon többet nem ismerkedem. Legalább megtanultam egy életre, hogy ne legyek bántalmazó, akkor sem, ha éppen kihasználnak.
tegnapelőtt 22:24
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
4: szerintem se béna nyomi, de láttál már te is ilyen kérdéseket szerintem. Annak tartják magukat, és a többi hasonló embert. Magyarázd el nekik, ha tudod. Én nem tudtam 😃
tegnap 06:48
 7/11 anonim ***** válasza:
22%
Vadidegenekkel biztosan én se találkoznék. Meg az országban szanaszét van innen mindenki, miféle programra kellene elmenni (ismétlem) vadidegen emberekkel??? 😅 Utazzak több 100 km-t, hogy más introvertált emberekkel legyek?
tegnap 10:14
 8/11 anonim ***** válasza:
100%

7.: Pedig minden ismerős, barát vadidegen volt egyszer. Pont ilyen-olyan programokon is jól lehet ismerkedni. Pl. elmész egy utazásra, elbeszélgetsz emberekkel és van, akivel több is létrejöhet.

Ha ez neked akkora gond, akkor nagy rá az esély, hogy nem introvertált vagy, hanem lehet egy elkerülő személyiségzavarod vagy szociális fóbiád.

tegnap 11:06
 9/11 anonim ***** válasza:
28%

Talán itt neten azért ismeretlenekről van szó.

Aztán hiába akarsz közös programot csinálni, ha Sopronban laksz, akire meg ráírsz, az meg Szegeden.

Amúgy meg szerintem nemcsak olyan emberek vannak, akiken nem lehet segíteni.

tegnap 13:15
 10/11 anonim ***** válasza:
100%

9! Őőőőő...segítek: felszálltok mindketten a pesti vonatra és máris találkoztok fél távon, és tudtok közös programot csinálni. 😉

Akarsz egy jót nevetni? Egyik legközelebbi barátom győri én meg pont szegedi...valahogy csak elműködik a dolog kettőnk közt, havi kétszer találkozunk átlagosan.

tegnap 13:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!