Mennyi ember kószálhat magányosan az utcákon?
Budapesten élek, nagyon magányos fiatalemberként. Sokszor amikor az utcán megyek, sétálok, látok embereket egyedül menni. Ha rájuk lenne írva, hogy magányosak, biztosan odamennék és megkérdezném, hogy mizu. De mivel ez nincs így, simán lehet, hogy mennek épp valahova, valakihez, haza családhoz, baráthoz barátnőhöz, ergo nem magányosak.
Abban viszont biztos vagyok, hogy rengeteg magányos fiatal van, és ez nem csak az öregkor jellemzője. Olyan jó lenne kapcsolódni, csak úgy odamenni idegenekhez és beszélgetni. De sajnos ez nem így megy.
Magányosan kóborlok hét éve :)
A poén az,hogy a Károlyi kertben a parkőr azt mondta a nyáron :
" Uram lehetne tiszteletbeli törzstagunk,annyit látjuk itt "..
Biztosan nem háborodnék fel,ha valaki odajönne beszélgetni vagy sétálni.Megnyugtatom ezzel a Kérdezőt, hogy nemcsak én lehetek így ezzel !
F/Bpest
Valamiét van egy olyan érzésem, hogy itt sokan azt gondolják nőkre akarok vadászni, de nem.
Én általánosságban értettem a kérdést, minden szexualitást mellőzve.
Nem értettük félre,szerintem senki innen.
# 5
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!