Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mennyi ember kószálhat magányo...

Mennyi ember kószálhat magányosan az utcákon?

Figyelt kérdés

Budapesten élek, nagyon magányos fiatalemberként. Sokszor amikor az utcán megyek, sétálok, látok embereket egyedül menni. Ha rájuk lenne írva, hogy magányosak, biztosan odamennék és megkérdezném, hogy mizu. De mivel ez nincs így, simán lehet, hogy mennek épp valahova, valakihez, haza családhoz, baráthoz barátnőhöz, ergo nem magányosak.

Abban viszont biztos vagyok, hogy rengeteg magányos fiatal van, és ez nem csak az öregkor jellemzője. Olyan jó lenne kapcsolódni, csak úgy odamenni idegenekhez és beszélgetni. De sajnos ez nem így megy.

tegnapelőtt 16:48
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
86%
A kütyük meg a nagy egó ezt tette.
tegnapelőtt 16:55
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Már egyre több magányos kószál. Akár kapcsolatban lévő is.
tegnapelőtt 17:00
 3/17 anonim ***** válasza:
81%
Attól mert valaki magányos még nem azt jelenti hogy akar valamit tőled,sok nő többre tartsa az állatokat mint a szerintük tutyi mutyi mamahoteles kisfiúkat,magányosan sétáló ember is lehet gyilkos,vagy épp sikeres az életben
tegnapelőtt 17:02
 4/17 anonim ***** válasza:
59%
Engem egész életembe lecartak az emberek,pedig a légynek se ártottam
tegnapelőtt 17:03
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Magányosan kóborlok hét éve :)

A poén az,hogy a Károlyi kertben a parkőr azt mondta a nyáron :

" Uram lehetne tiszteletbeli törzstagunk,annyit látjuk itt "..

Biztosan nem háborodnék fel,ha valaki odajönne beszélgetni vagy sétálni.Megnyugtatom ezzel a Kérdezőt, hogy nemcsak én lehetek így ezzel !

F/Bpest

tegnapelőtt 17:09
 6/17 anonim ***** válasza:
100%
Ezzel én is így vagyok
tegnapelőtt 17:12
 7/17 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem egyre több az ilyen magányos ember, ugyanakkor hiába lenne kedves kezdeményezés hozzájuk odamenni, sajnos rossz tapasztalatok miatt, nem hinném, hogy sokan nyitottak lennének rá.
tegnapelőtt 17:41
 8/17 anonim ***** válasza:
100%
Sok,de hiába akar az ember ismerkedni,nehéz ügy.
tegnapelőtt 17:49
 9/17 A kérdező kommentje:

Valamiét van egy olyan érzésem, hogy itt sokan azt gondolják nőkre akarok vadászni, de nem.

Én általánosságban értettem a kérdést, minden szexualitást mellőzve.

tegnapelőtt 17:52
 10/17 anonim ***** válasza:
100%

Nem értettük félre,szerintem senki innen.

# 5

tegnapelőtt 17:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!