Orbán Viktor azt mondta egyetlen magyar sincs egyedül.Akkor hogy lehet,hogy én is és sok más ember is egyedül,magányosan tengeti napjait?
Félreértetted, amit mondott.
Ez alatt nem azt értette, hogy mindenkinek kötelezően ad egy párt, hanem, hogyha szorít a szükség, akkor segítenek. Kórházi ellátás, kedvezmények, támogatások, stb.
Az sajna a te magánügyed, hogy magányos vagy.
5
És mi van, ha valaki azt gondolja, hogy IGEN, TALÁLJANAK nekem társat. Nem kell fizetni se barátnőt, se barátot, hanem ott van nekik a választói listájuk, megvan benne egy csomó adat, már csak szakértők kellenének, hogy valahogy összepászítsanak hasonló embereket.
Lehetne mondjuk a kormányhivatalnak egy élő meg egy online szolgálata, megyénként, a facér erre kitanult ügyintézők felvennék a részletes adatokat, és számítógéppel kidobatnának lehetőségeket minden jelentkező magányos embernek.
Az állami hivatal még azt is ellenőrizni tudná, hogy mondjuk nem csaló-e a jelentkező. Házas, van gyereke, pedig azt mondta, hogy nem, vagy hazudik-e valami körülményről, ami fontos lehet egy ajánlott párban.
Gondolkodhatunk még tovább is, eddig ez jutott eszembe.
9
Nem lenne kötelező, és lehetőségeket írtam, többesszámban.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!