Sok ember tölti magányosan a karácsonyt?
Figyelt kérdés
2020. dec. 18. 08:21
2/12 anonim válasza:
Így hogy 3 hete elvesztettem az édesanyámat..így igen,ezentúl magányosan töltöm a karácsonyt,a hétköznapokat,mindent.
3/12 anonim válasza:
Igen de én így érzem jól magam ha nem tetszene tennék érte hogy ne így legyen
4/12 anonim válasza:
Igen, amúgy is sok magányos ember van, most meg ott vannak még a covid miatti karanténosok is. Nagyon szurkolok, hogy ne most kapjam el ezt szart, mert több mint fél éve nem jártam otthon a szüleimnél és nagyon várnak már.
5/12 anonim válasza:
Igen köztük én is. De sokkal jobb így. Nincs veszekedés, nincs megfelelési kényszer, nincs erőltetett jópofizés senkivel.
Nincs kínos ajándékozás, nincs több tucat felesleges csíkos zokni.
Amúgy sem jelent semmit a karácsony, de legalább nyugalom lesz.
6/12 anonim válasza:
Igen, én is így érzem jól magam.
7/12 anonim válasza:
Én tíz éve egyedül töltöm, rengeteg jó filmet meg tudok nézni és több izgalmas könyvet is el tudok olvasni ilyenkor.
8/12 anonim válasza:
Szeretném végre, ha már nem lehetek azzal, akivel igazán szeretnék. Legalább ne olyannal kéne töltenem , akivel nem akarom.
10/12 anonim válasza:
Nagyapám tisztifőorvos volt Egerben. December 24-én körbejárt a városban. Ha magányos embert látott, megkérdezte, kivel tölti a karácsonyt és ha a válasz az volt, hogy egyedül, meghívta magukhoz. Így az öttagú család nemritkán 14-15-re nőtt Szenteste.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!