Ti mivel szoktátok elűzni mikor magányosak vagytok? 20éve vagyok, de még nem volt kapcsolatom, már nagy a magányom :- ( mi dobná fel a kedvem?
Figyelt kérdés
2018. jan. 4. 21:24
1/14 A kérdező kommentje:
*20éves lány
2018. jan. 4. 21:25
2/14 anonim válasza:
3/14 anonim válasza:
Szivesen válaszolok ha mesélsz priviben. 19/f
4/14 anonim válasza:
én - a mai napig - ugyanilyen helyzetben a barátságokra gyúrtam rá..sikeresen
vmennyire megoldja a bajt..
meg itt pátyolgatom a rossz kapcsolatban levőket, szerelmi bánatos öngyi jelölteket
5/14 A kérdező kommentje:
Igen.... hasonló....
Nekem is sok olyan ember volt akivel akár kapcsolatot elképzeltem volna, de ők engem inkább csak egy vállnak láttak, ahol kisírhatják saját bánataikat, utána meg kevesebbet keresnek, nem akarom ezt, de úgy vagyok, hogy míg kihasználnak legalább addig is velem vannak....
elég szar érv, mi? :/
2018. jan. 4. 21:40
6/14 anonim válasza:
olvasás, naplóírás, netezés, ivás, filmek, munka
7/14 anonim válasza:
Dobjon fel az, hogy nincs mögötted húsz évesen legalább 5 csalódás és hogy huszonévesen több ésszel fogsz belemenni egy kapcsolatba, mint 13-16 évesen.
8/14 anonim válasza:
Nekem sem volt még és csak egy kapcsolat tudná feldobni. De abból is csak egy jó.:D 22f
10/14 anonim válasza:
Az már elég volt szerintem, hogy ide feldobtad a kérdésedet, eddig mennyi privit kaptál? :-D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!