Magányosak, ti is jobban szeretitek a rossz időt?
Figyelt kérdés
A szelet, az esőt, az őszt, a telet, a hideget.2017. ápr. 17. 18:56
1/17 anonim válasza:
Nekem nagyon bejön. Nem is tudom számomra van benne valami ami nagyon megragad az ilyen időben.
2/17 Firedoom válasza:
Fenyerzekeny a szemem es 24°c felett mar le is izzadok ergo jobban preferalom a rossz idot, de ez akkor is igy van amikor eppen emberekkel vagyok korulveve es nem csak akkor amikor ram jon a depi
3/17 anonim válasza:
Az a helyzet hogy én nem. Amúgy szeretném csak az ilyen nyirkos szeles szürke időben mindig megfájdul a fejem szóval nem igazán szeretem. de amúgy szeretném csak ez a fejfájás miatt nem.
4/17 anonim válasza:
Én nem, mert még rosszabb lesz a hangulatom.
5/17 Fatal_3rror_ válasza:
Régen szerettem, mikor mindig kicsit depressziós voltam. Mostanában nem, ráadásul eléggé frontérzékeny is lettem felnőttkoromra.
Mondjuk hozzátenném, én a nyári 40+ fokot és tűző napot nem nevezném már jó időnek...
6/17 A kérdező kommentje:
Nekem meg éppen a melegtől lesz még rosszabb a hangulatom. Mert látom, hogy a természet ragyog, boldog, és az emberek is vidámak ilyenkor, én meg nem.
2017. ápr. 17. 19:53
7/17 anonim válasza:
ha fat kene venned meg fel is kene vagnod be meg be is kene gyujtanod egybol nem szeretned a telet, varnad a nyarat te is, kismajom.
8/17 A kérdező kommentje:
Ennek mi köze van a kérdéshez?
2017. ápr. 17. 20:40
9/17 anonim válasza:
A tavaszt és a napsütést szeretem, mert jobb kedvem lesz tőle.
10/17 anonim válasza:
Igen, olyankor olyan érzésem van, mintha háború lenne. Mennék ilyenkor 1000-el cangával, gyalog bárhova.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!