Figyelem! A Tini párkapcsolatok kategória kérdései 16 éven felüli látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti a rossz fiukat vagy a jo fiukat szeretitek?
Rossz fiú,aki mikor a lánnyal van jó
2016. szept. 9. 22:10
A kettőt az egyben. Aki ugye rosszfiú általában, de ha velem lenne kettesben, nem a kötekedős ènjèt adná, hanem egy megèrtő, figyelmes ès kedves srácot, aki szeret, ès akit èn is szerethetek. De engem mindenkèpp a rosszfiúk vonzanak inkább :P :D.
2016. szept. 9. 22:25
#2-es tehát az olyan srácok, akik mindenkibe belekötnek, és olyan jampik, hogy a tanárnak is beszólnak, meg olyan durvakeméynek, hogy órán esznek? Hát igen a gengszter élet.. Áldásom rátok;)
2016. szept. 9. 22:32
4/27 A kérdező kommentje:
Nem mondtam tanaroknak vissza szolnak stb, es nem jampisag az ilyesmi szerintem, csak velemenyeket szeretnek,hogy az olyan fiuk jonnek be akik egesznap vissza huzodoak csendesek nem mernek meg szolalni sem ha belejuk kotnek inkabb elfutnak vagy az olyat aki pont az ellentete
De akkor te nem a rossz fiúkat illetve a jó fiúkat akarod összehasonlítani:D Te a magabiztos fiúkat illetve az önbizalomhiányos fiúkat:D Egy magabiztos srác is lehet rendes, és egy önbizalomhiányos is lehet rossz. Rossz fiú az az, aki mindig a rosszat akarja mindenkinek. A magabiztos az az, ha egy ilyennel találkozik kiáll magáért, és a haverjaiért is, illetve a párjáért.:D
Sry nem akarok itt okoskodni, csak gondoltam ne legyen már rossz fiú az aki magabiztos:D
2016. szept. 9. 22:47
6/27 A kérdező kommentje:
Ertem de az mar rossz fiusag ha neha o is kezdemenyezi a kotekedest nem? :/
Mindkettőt egyben. De mondjuk inkább a rosszfiúkat :)
14/l
2016. szept. 9. 22:55
#3as. Ezek nem jampik. A jampik azok nem ilyenek, ès nem úgy èrtettem a kötekedèst, hogy mindenkinek neki mennek, beszólnak tanárnak, esznek órán. A jampikat nem szeretem. Azokat akik, direkt cseszegtetik az ártatlanokat, akik nem tehetnek a hibáikról, ès nem, a rossz fiúk nem ilyenek, mert ezek a bunkók. A rosszak azok akik merik megtenni a dolgokat, nem csak mondogatják mert akkora a szájuk mint a bècsi kapu. Ha beszólnak nekik akkor visszavágnak nem pedig hagyják annyiban. De most minek ironizálsz? "Áldásom rátok..." ki mondta hogy van kire? Olyan jófej vagy hogy nem tudsz semmit mèg is itt mondod a magadèt, meg próbálsz minèl több kèrdèsbe beleszólni. Ès most amúgy te kezdted a kötekedèst, szóval nem tudom mièrt vagy úgy ennyire oda. :P
#2es voltam/vagyok
2016. szept. 9. 23:00
Csak szerintem nem lehet bekategorizálni az embereket hogy ő most akkor rossz, ő meg jó?:D Mindenkinek mást jelent és oké hogy te leírtad neked mit jelent, de én pl szintén sokféleképp el tudom képzelni hogy valaki "picit kötekedős" vagy hogy nem hagyja magát...Kiáll az igazáért szóban, vagy nekiáll verekedni értelmetlen dolgokon? Nem mindegy. Szóval nem tudok válaszolni a kérdésedre.
2016. szept. 9. 23:02
Úgy látom, hogy néhány álomvilágban élő tinilány várja hogy eljöjjön hozzá a menő rosszfiú, aki az álompasijuk lesz. :D Viszont ez az egész hülyeség, aki magabiztos és kötekedős, az nem rosszfiú. Az én szememben az a rosszfiú, aki felelősségtelen, cseszekszik mindenkivel és fuckboy, egyszóval nagyon nem pozitív jelentéssel bír. Azok, akiket ti rosszfiúnak hívtok, azok sima normális fiúk.
2016. szept. 9. 23:38
Kapcsolódó kérdések: