Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik NEM szeretitek az análszexet, miért nem? Mi a rossz benne?
Már annyiszor ki lett ez a kérdés vesézve, használd a keresőt.
Biztos van olyan szexuális szokás ami számodra is semleges, vagy éppen taszító. Ilyen olyan okoknál fogva.
Engem nem vonz. Nem rossz, nem rémes Isten ellenes dolog, de az egész olyan mehh inkább nézzünk meg egy filmet... Gondolom te sem veszel részt olyan szexuális szituációkban amik egyáltalán nem vonzanak.
Igen ez igy van utolsó.
Attól még fel lehet tenni a kérdést.
Köszi mindekinek!
Én adtam egyik exemnek prosztatamasszázst. Nem volt nagy szám, szerintem béna is voltam benne. Pedig tök alaposan utánanéztem.
Az análszex nálam viszont kb ugyanolyan szinten van az egymás szájába hányjunk dolognak. Engem kifejezetten visszataszít. Említett exem nagyon rá volt izgulva a fenék témára, ő próbálta ujjal izgatni, őszintén, inkább kellemetlen volt, mint izgató. A fenekem nem arra van, hogy péniszek mászkáljanak benne. Egyszer próbáltam ujjazni a fenekem, eléggé semmilyen érzés volt, kicsit mintha egy kakidarab csúszkálna benne. Hmm, de szexi.
Szóval, én a tényleges análszex kivételével próbálkoztam dolgokkal, hogy na, ha véletlenül valamelyik tetszik, hát csak adok egy esélyt neki, de egyetértek az egyik válaszolóval: "meh, inkább nézzünk meg egy filmet".
Meg nem is értem, minek kellene a feneket használni, a puncim tökéletes erre a feladatra :D Nedves, puha, meleg, szűk, mi kell még? Tablettát szedek, lazán belém élvez a párom, gumira nincs szükség. Sőt, még én is élvezem, ami tuti hogy neki is jobb érzés. Akkor meg, mégis, minek kellene a feneket is belevonni ebbe? Legyen még külön plusz macera a beöntésekkel, húzzon gumit, pedig punciba az nem kell, legyen különösen körültekintő, pedig punciba lehet vadulni, sőt, töltsünk heteket-hónapokat az előkészületekkel, hogy azért engem se tegyen tönkre?
Én őszintén nem értem az anális szex lényegét.
az hogy tönkre tesz kamu.
vannak akik csak análba szexelnek és semmi bajuk.
sok csaj pedig nagyobbat élvez análba. ezért kérdeztem
amúgy meg minden fejben dől el. hogy állsz hozzá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!