Kezdőoldal » Szexualitás » Heteroszexualitás » Lányok, akik NEM szeretitek...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, akik NEM szeretitek az análszexet, miért nem? Mi a rossz benne?

Figyelt kérdés
Köszi!

2015. jún. 4. 10:08
1 2 3
 21/28 A kérdező kommentje:

rohangáljatok a dokihoz minden szarral. hajrá.

zabáljátok a tabit hajrá, gazdagítsátok a kotongyárakat hajrá.

2015. jún. 4. 16:19
 22/28 anonim ***** válasza:
94%
Atyaég. A kérdezönek van egy kis baj a fejecskéjében :DDD
2015. jún. 4. 17:02
 23/28 A kérdező kommentje:
miért lenne?
2015. jún. 4. 17:10
 24/28 A kérdező kommentje:

minden annyira normális.. amit elhitetnek veletek az a normális.

ebben a tekintetben én "nem vagyok normális" Hála Istennek.

2015. jún. 4. 17:11
 25/28 anonim ***** válasza:
70%

Ha szerinted az normális hogy egy nő élvezi az anált amihez nem mellesleg nem használnak síkosítót se gumit, (mert mind tudjuk a végbélben nincs se ürülék maradék se rengeteg baktérium ami miatt nem árt gumit húzni, meg persze magától benedvesedik ami miatt síkosító se kell, merthát az előváladék rohadtul nem eléh inkább nyálazzuk telibe...) akkor én köszönöm de soha viszont nem látásra józan ész.

Nekem olyan, aki nincs a bőrömbe ne mondja meg hogyan KÉNE éveznem (ráadásul még veszélyes módon is adja elő). Szóval álljon már meg a fáklyás menet, amíg pasi vagy addig nem tudod és nem is fogod tudni milyen egy csajnak az anál úgyhogy ne oktass ki minket, hogy az milyen frankó. Szórakozz a saját valagaddal meg, azéval aki megengedi és ne a többi legyen hülye ha nem tesz olyat amit nem akar.

2015. jún. 4. 18:53
 26/28 Joe.38 ***** válasza:
0%
Sok lany főzni se szeret. Se a hűséget a kitartást se. Hogy miert? Mert megtehetik. Mert ma már sehol nem tanítjak nekik hogy vannak kötelessegeik is nem csak jogaik. Ma csak a jogaikat ismerik. 16 tól ugy 30 ig. 35 ig. Aztan utanfutóval vagy két utanfutóval egyedül sírnak milyen nehéz az élet és nincs egy rendes pasi. Elmondjak mind egyforma. Én meg azt mondom talán nem kellett volna mind kipróbálni!
2015. jún. 5. 08:49
 27/28 anonim ***** válasza:
92%
És? Talán kötelez valaki, hogy ilyenekkel legyél? Ha nem kell ilyen nő, ne kezd ilyennel. Pont ezt mondom, hogy senki ne kényszerítsen rá a másikra olyat amit az nem akar. Ha meg a kötelességről beszélünk mindkét nemnek van mit felhozni ez egy meddő vita.
2015. jún. 5. 09:28
 28/28 anonim ***** válasza:
77%

Ez mindig ilyen kérdéseket tesz fel.

Legyél pasival, annak nincs puncija, így nem kell aggódnod, hogy esetleg egyszer a barátnőd ott is megkívánja.

Amúgy te puncifóbiás vagy? MErt az elég gáz. Én a helyedben elkezdeném magamnak bevallani, hogy bu zi vagyok.

2015. jún. 6. 13:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!