Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, akik NEM szeretitek az análszexet, miért nem? Mi a rossz benne?
9 vagyok: én abszolút nyitottan álltam hozzá. Mondom, próbálkoztam, adtam lehetőséget neki. Nem tetszett. Ez nem a hozzáállás kérdése volt. Kipróbáltam, és vacak volt. Ennyi. Ez nem a fejben eldőlés kérdése :D
A "tönkretesz" részt arra értettem, hogy ha a párom a 22/6os péniszével egyből nekirontana előzetes tágítgatások meg tudjistenmik előtt, valószínűleg egy ideig nem lenne kellemes élmény a kakálás. Vagy az ülés. Vagy bármi hasonló.
Hát fokozatosan kell.
Pont úgy mondjátok ezt lányok mintha PUNCISZEXNÉL
elsőre vagy másodjára nem kéne óvatosnak lenni!
Pont ugyanúgy működik ez is.
ja, csak a punci kicsit jobban fel van készülve az esetleges veszélyekre. tudod, lubrikáció, tágulás, satöbbi.
én allergiás vagyok a síkosítóra, ezért nem is használhatok gumit sem, mert mindegyikben van valamennyi, kiszárít és kidörzsöl az egész. a fenékbe nem lehetne síkosító nélkül nyomatni. a punci esetében megnyálazod, benedvesedik, tök jó, mikor elvesztettem a szüzességem, 2 percig feszített picit, onnantól kezdve meg már nyugodtan lehetett vadulni. fenéknél ez nem így működik, amennyire én tudom :D
(ismét 9es)
Kamu egy fenét. Beszélgess már el bármelyik nőgyógyásszal.
Az meg, hogy sok nő nagyobbat élvez nem tudom honnan húztad elő. Szerintem messze kevesebb nő élvezi egyáltalán az anált nemhogy még jobbnak tartaná.
De kamu. én nem nőgyógyáésztól hanem élő emberektől
vettema tapasztalatom.
nem egy ember van aki kizárólag análszexel évek, évtizedek óta, mert nem kell védekeznie a párjával.
Semmi bajuk.
Az hogy nagyobbat élvez szintén ismerstől való tapasztalat.
Ja bocs ha ők így felülbírálják az orvosi véleményeket akkor nincs kérdésem. Kiváncsi vagyok azért betegség esetén is így állnak-e hozzá, gondolom a doki akkor se ért hozzá nem is kell a gyógyszer mi...
Mert ismersz egy ilyen nőt aki állítólag jobban élvezi az nem jeleni a nők nagy többségét.
Méghogy nem kellenek mesterséges anyagok, sikosító, gumi meg hasonlók, te eszednél vagy?
"fenékbe nem lehetne síkosító nélkül nyomatni."
Bármilyen zsíros kézkrém megfelelő, amelyikre nem vagy allergiás.
Megsem kérdezem hogy a kérdezö pasi-e hisz nyilvánvalo. Annyira erölteted ezt az egészet még ránk kérdezökre is hogy sajnálom a barátnödet vagy leenedö barátnödet...
Még hogy fejben döl el hogy fájni fog-e.. :D kész vicc... Végülis valaki beléd vág egy kést az nem fáj igazábol csak beképzeled... ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!