Amennyiben még nem vagy 16 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Csajok ti a rossz fiukat vagy a jo fiukat szeretitek?
Figyelj a legtobb lany a rossz fiukat, vicces, fiukat es a meno fiukat szereti.
Nekem pl a vicces fiuk jonnek be.
#9-es annyira logikátlan a szöveged, hogy válaszra sem méltó. De akkor tisztázzuk, az nem rossz fiú aki kiáll magáért. Legyünk már tisztában a rossz jelentésével kérlek. Rossz az az, ami nem jó, tehát a rossz az az, amit te kapsz és nem tetszik. Tehát ha neked az tetszik ha valaki magabiztos, kiáll magáért, egy picikét kötekedős de viccesen, az a jó fiú. Mivel ezek jó tulajdonságai, akkor egyáltalán hogy lehetne rossz fiú? Szerintem azok a rossz fiúk egyrészről, amiket leírtam, hogy egoista állatok, mindent és mindenkit leszarnak, és az empátiájuk egy szemetesével egyenlő. Másrészről meg azok akiknek semmi önbizalmuk nincsen, és próbálnak mindenkit lehúzni, csak hogy érezzék, nem ők vannak legalul, vagy hogy mások is vannak ott.(Ezek az úgynevezett passzív agresszív emberkék, akik nem idegből, hanem szépen, kedvesen, megértően húznak le téged a szarba:))
Egyébként azért kötöttem beléd, mert már egyből mindenki írja a sablont(veled az élen), hogy húú nekik aztán rossz fiú kell, de nincsenek is tisztában azzal hogy mit írnak le vagy hogy ez így mit jelent, és hogy ez mennyire logikátlan. És ez egy picikét zavaró számomra. Rossz fiú persze, verjen is rendszeresen mi?:D
#14es.:
Te mondod hogy az èn szövegem logikátlan, na de: "2es a te szöveged annyira logikátlan hogy válaszra sem mèltó." ismerős ez a mondat? Igen, ezt te írtad le, majd ezek után egy igencsak hosszú váalszt adtál nekem, pedig 1: ki kèrt meg rá hogy válaszolj 2: itt nem az a lènyeg hogy egymással vitázzunk, hanem hogy a kèrdezőnek adjunk egy általunk helyesnek vèlt választ. Igen, most èn is vitázok, de csak mert te belèm kötöttèl. Úgy bírom amikor valakik csak úgy poènból kötnek bele valakibe, próbálnak menőzni, holott a kèrdès eleve nem nekik szólt, ergó az egèszhez alapból semmi közük.
Na most szokták mondani, hogy a szèpsèg relatív. Ès minden emberi tulajdonság az, szerintem, így a rosszaság is. Kis, 3-4 èves gyerekekre is szokták mondani hogy "rossz", rosszcsont", " rosszaság" de ez takarhatja azt hogy kemèny műanyag dínókkal dobálja az ovis társai fejèt, vagy azt hogy elcseni a szomszèdja tányèrjáról az uzsonna kifli felèt, ezáltal felhívja magára a figyelmet, de rosszaságnak mondogatják azokat a kölyköket is, akik esetleg vízipisztollyal lövöldöznek, mert vicces. Úgyhogy a "rosszfiú" is relatív, mint a legtöbb dolog a világunkban. Szerintem mindenkinek megvan a joga ahoz, hogy legyen saját vèlemènye. Nekem volt egy vèlemènyem, egy válaszom a kèrdezőnek, de te, mint a dögkeselyű csaptál le rá, hogy ne hagyjuk már szó nèlkül, mert az nem úgy van. Mègegyszer mondom, saját vèlemènyem van. Neked is van, ès a többi válaszolónak is. Mást èrtünk mind a ketten a "rosszfiú" alatt, mert más a felfogásunk. Lehet nem èrtesz egyet a vèlemènyemmel. Èn nem èrtek egyet a tieddel, de nem kezdelek el sèrtegetni emiatt... Biztos magányos vagy, megtört, ideges, kiábrandult a világunkból valamilyen okból, amit mi, nyilván nem ismerünk. Nem ismerlek, így nem is tudhatok rólad semmit, csak azt, hogy más a vèlemènyed erről, mint nekem. Ez van. Elfogadom, megèrtem, de nem èrtek egyet, ès remèlem a vitát itt lezárhatjuk, hogy a kèrdezőnek ne kelljen feleslegesen olvasgatnia, kiszűrnie a valódi válaszokat. De mèg egyszer elmondom, bár ezt az első valaszomból lehet, sőt biztos nem vettètek ki, a legjobb a közèpút. Egy kicsit húzhat a rossz, a huncut felè, de ne elkèpesztően.
#2es vagyok
Ès (nem tudom ki írta) de lehet hogy álomvilágban èlek, de legalább boldogan, ha hamisan is, de ne kergessètek el az illúziómat ;).
#17-es :// Az hogy nem méltó valaki valamire, az nem jelenti azt, hogy nem is fogja megkapni. Csak nem érdemli meg:D Másrészről meg szerintem ha a témával kapcsolatban beszélgetünk a dologról, tehát nem egy matekanalízist végzünk éppen, vagy deriválunk, akkor mindenképp érdemes elolvasgatni a dolgokat, mert tanulságosak lehetnek.(és a témához kapcsolódnak) Tudod vannak törvényszerűségek az életben, amit nem lehet másképp látni. Egy 3-4 éves gyereket nem lehet egy saját éntudattal rendelkező tinihez hasonlítani. A tinik már a saját eszük által válnak olyanná amilyenek, mindazok által amik nap mint nap befolyásolják őket, mint pl a szüleik, szociális környezetük, illetve ahogy a saját fejükben gondolkoznak.(ez utóbbi a fontosabb, mivel ezzel a környezetüket is a helyükre tudják rakni) Tehát ha valaki olyan amilyen azt magának köszönheti.(nem úgy mint egy 3-4 éves kiskrapeknál, aki még teljes mértékben függ a szüleitől, mert ő még felfedezi a világot) A te kedvedért kerestem egy definíciót a rossz szóra: Olyan, amely elvesztette az épségét, használhatóságát, nem jó, helytelen. Értem én hogy mire gondolsz amikor a rosszra gondolsz, gondolom, hogy kicsit merje átlépni a normákat, ne legyen olyan búvalbélelt mint az emberek legnagyobb része, merjen bizonyos helyzetekbe belemenni, amik lehet eleinte őrültségnek tűnnek, de hatalmas élmény lehet belőle, illetve feszegesse a határait, törjön nagyra. Én ezt értem, de ha ez tetszik valakiben, akkor az miért rossz? Tudom, ez már csak szőrszálhasogatás, de ez a sablonduma nagyon lehangoló számomra, hogy mindenkinek a rossz fiú kell, és sokak tényleg már nem csak az ilyen típusú rossz fiúkra mennek, mert úgymond ez már divattá nőtte ki magát, hanem az olyanokra, akik konkrétan rosszak, és ordibálnak a csajszival, kihasználják, emberszámba se veszik. És mindezek után van a csodálkozás, hogy a nőket tárgyként használják. Egyébként a vita az egy nem rossz dolog, mert legrosszabb esetben is az egyik fél tanulhat belőle, de mindkettő is akár.:D Én nem próbáltam csorbítani a jogaidat, hogy te aztán ide nem írhatsz, mert jujj, én csak úgyszintén kifejtettem a véleményemet, úgy hogy a kérdéssel is foglalkoztam, illetve a te válaszoddal. Úgy látom, neked sincsen túlzottan nagy önkritikád, ami a további életben való sikerességben segíthetne, mivel hogy semmi belátást nem tükrözött az irományod, egyből felvetted a pajzsokat, és harcra készen álltál neki leírni a szöveget:D Ha megsértettelek akkor elnézést, de így lehet kirángatni valakit a saját agyának a berögződéseiből, és így lehet felnyitni a szemét.(másrészről akinek ennyitől megsérül az önképe, annak nagyon hiányos az önbizalma) Egy szélsőséges megnyilvánulással:D Mert ilyenkor kerül ki az emberke a komfortzónából. Ez a személyeskedés tetszett, vicces, én az életben kaptam már nagyon sok hideget, ezért csak nevetni tudok az ilyeneken:D Aranyos, ahogy próbálod ilyen módon elterelni a dolgot magadról, hogy magammal foglalkozzak, hogy lehet igazak rám a dolgok:D Ami azt illeti voltam magányos, de most már semmiképp nem vagyok az:D Egyedül sem vagyok magányos, mert nagyon jól el tudok lenni magammal is, sosem unatkozok:) Egyébként a kérdezőt nem kell ide vagy oda állítani, biztos vagyok benne, hogy egy értelmes emberke, el tudja ő dönteni, hogy melyik válasszal tud azonosulni, és szerintem ő is örül, hogy ennyit foglalkozunk a kérdésével.
Meg ne haragudj de az utolsó mondatodba bele kell hogy kössek még egy picit :( Tehát álomvilágban érzed magad, rózsaszínfelhők között, és téged nem zavar az, hogy ez így van, mert ettől vagy boldog. Hát értem én, de mihez kezdesz, ha eltűnnek a rózsaszín felhők, és a valóságot kapod tálcán?:D Ha felnősz, és saját felelősségteljes életed lesz?:D A valóságban is lehet boldognak lenni, érdemes inkább azt hajszolni:)
Bocsi a kisregényért, de ez kikívánkozott belőlem:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!