Mennyi ember kószálhat magányosan az utcákon?
Figyelt kérdés
Budapesten élek, nagyon magányos fiatalemberként. Sokszor amikor az utcán megyek, sétálok, látok embereket egyedül menni. Ha rájuk lenne írva, hogy magányosak, biztosan odamennék és megkérdezném, hogy mizu. De mivel ez nincs így, simán lehet, hogy mennek épp valahova, valakihez, haza családhoz, baráthoz barátnőhöz, ergo nem magányosak.
Abban viszont biztos vagyok, hogy rengeteg magányos fiatal van, és ez nem csak az öregkor jellemzője. Olyan jó lenne kapcsolódni, csak úgy odamenni idegenekhez és beszélgetni. De sajnos ez nem így megy.
nov. 11. 16:48
11/19 A kérdező kommentje:
3-as igen.
nov. 11. 18:01
12/19 anonim válasza:
Szerintem az utcán mozgó emberek kb. 55%-a ilyen. Ehhez tegyük hozzá még a társas magányban lévőket is.
13/19 anonim válasza:
Én se,férfiaknál ugyanaz a helyzet,addig amíg a másiknak jó,addig szóba áll veled,barátság,ugyan....mindenki carik mindenkire,a rosszindulat,megalázás szempontjából persze,foglalkoznak veled
16/19 anonim válasza:
Szintén nagányos srác vagyok.
Írhat, aki akar.
17/19 anonim válasza:
Nekem is írhat, aki akar,illetve aki beszélgetne mindenről - politikát kivéve -,egy reál szakos, 55 éves tanárral.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!