Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Sok ember itt írja kérdésben,...

Sok ember itt írja kérdésben, hogy magányosak, elkoptak az ismerősei 25-35 évesen, mit csináljon?

Figyelt kérdés

15-20 ilyen személyre ráírtam, hogy csináljunk valami programot közösen. Kb. senki nem írt vissza. Vagy max, hogy nem érdekli.

Itt gyakorin szerintetek tényleg szinte csak olyan emberek maradtak már, akiken nem lehet segíteni? Teljesen selejt kategória?

nov. 11. 19:06
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

10: az igen. :)

Az se egymás mellett van, Győr meg Szeged. :D

nov. 12. 13:59
 12/18 hgwell ***** válasza:
77%
A közösség határol be leginkább. Ezért jó a katasztrofavedelem de ott is vannak akik gyűlölik egymást mégis amikor kell együtt tudnak dolgozni.
nov. 15. 19:00
 13/18 anonim ***** válasza:
41%
Már bocs, de aki dolgozik, eljár mondjuk edzeni az mindig talál új barátokat. Nem kell ehhez lerészegedni minden hétvégén, csak normálisan élni!
nov. 18. 12:53
 14/18 hgwell ***** válasza:
56%
Nem személyekre hanem csapatokra értem...egységekre...seriff es terulete vagy meg cia es fbi es terulete. Stb..
nov. 18. 13:13
 15/18 anonim ***** válasza:
84%

Nem könnyű olyan barátokat találni, akik a minket összekötő helyen kívül is barátok maradnak. Ezalatt azt értem, hogy volt egy időszak, amikor rengeteget jártam el otthonról, és mindegyik gyakran látogatott helyen (egyetem, munka, gyakorlat, workshopok, tanfolyam) lettek közeli haverok, akár barátok is, de amint az az adott közeg (számunkra) megszűnt, azok a haverok és barátok is eltűntek. És ugyanezt mesélik az unokatesóim is, akik szintén 25-30 körüliek, mint én.

Neten pedig, sajnos magamat is beleértve, sokan sokkal passzívabbak. Annyi ember tűnt már el szó nélkül, hogy nincs kedvem ilyent újra megélni.

nov. 20. 11:07
 16/18 A kérdező kommentje:
Ugyan ez, ahogy megszunik a kozos buli, motor, utazas, stb, azonnal lep mindenki.
nov. 20. 11:32
 17/18 hgwell ***** válasza:
0%

Ha azt mondom: háromszög-van, akkor mozdulatok időjárásban, előjelzes nem várt hirtelen kialakulo esemény. Tornádó.

Ha haromszög-nincs: kiszamithato előjelzes várt fizikai teljesitesben pl.: elvegzett úszás és család azonosítás.

Ha termék nem tud visszakovetkeztetni: akkor megszemélyesít és visszakot háromszög nincs termék nelkul-re pl.: az úszó a családban hogyan helyezkedik.

Ha:

dec. 17. 21:05
 18/18 hgwell ***** válasza:
0%
BioGPS termék.
dec. 17. 21:06
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!