Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Van itt olyan, aki már 30-40...

Van itt olyan, aki már 30-40 éves, és mindig is magányos volt? Hogy érzi most magát?

Figyelt kérdés
Én 26 éves vagyok, és borzasztóan magányos. Nem tudom elképzelni, hogy hol leszek, hogy leszek mondjuk 10 év múlva. Aki esetleg hasonló cipőben van, hogy érzi magát?

nov. 30. 17:31
 1/6 anonim ***** válasza:
55%

hozzászoktam,dolgozom,csinálom a dolgaimat,az idő meg telik

32/F

nov. 30. 17:48
 2/6 anonim ***** válasza:
75%

5 éve magányos vagy.

most 38 vagyok.

Elmentek a barátok mostanra, a kollégák jönnek mennek és én is 5-6 évente új munkahelyet váltottam.

Család...hát rokonok sincsenek mind messze van nem tartjuk a kapcsolatot. Barátnő hol volt hol nem volt...engem az zavar h 40 leszek...és azon kívül h jól keresek semmi jó nincs az életemben.

1x elmentem egyedül nyaralni hát az sem volt ugyanolyan,. De koktél volt elég, és füvet is árultak,.

nov. 30. 19:02
 3/6 anonim ***** válasza:
0%

En azt nem ertem, hogy ha 38 vagy, es penzes, akkor miert nem kezdesz valami erdekeset az eleteddel? En amikor egy evet szingli voltam, atlovagoltam mongoliat, vegigbuvarkodtam a fulop szigeteket, csak ebben a 2-2 honapban millio embert megismertem, es vagy 15 kiscsajt megdugtam. Nem panaszkodni kell, hanem moccanni.

nov. 30. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:

Jelen.

Nyilván szarul, bár legalább nem veszik kárba a nőkre fordított energiám. Sajnos már annyira elromlott a helyzet, hogy az egyedüllét is jobb annál, mintha napi szinten azzal küszködnél, hogy ki mikor fog lehúzni, megcsalni, elárulni, ellened fordulni, stb.

29/F

dec. 1. 06:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Hozzászoktam már réges rég, de közben nem telik el úgy nap hogy ne gondolnék arra bár másképp lenne. Ijesztő belegondolni hogy ez örökké így maradhat. 30/N
dec. 1. 13:31
 6/6 anonim ***** válasza:
Van. Hol így, hol úgy...
dec. 4. 10:55

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!