Van itt olyan, aki már 30-40 éves, és mindig is magányos volt? Hogy érzi most magát?
hozzászoktam,dolgozom,csinálom a dolgaimat,az idő meg telik
32/F
5 éve magányos vagy.
most 38 vagyok.
Elmentek a barátok mostanra, a kollégák jönnek mennek és én is 5-6 évente új munkahelyet váltottam.
Család...hát rokonok sincsenek mind messze van nem tartjuk a kapcsolatot. Barátnő hol volt hol nem volt...engem az zavar h 40 leszek...és azon kívül h jól keresek semmi jó nincs az életemben.
1x elmentem egyedül nyaralni hát az sem volt ugyanolyan,. De koktél volt elég, és füvet is árultak,.
En azt nem ertem, hogy ha 38 vagy, es penzes, akkor miert nem kezdesz valami erdekeset az eleteddel? En amikor egy evet szingli voltam, atlovagoltam mongoliat, vegigbuvarkodtam a fulop szigeteket, csak ebben a 2-2 honapban millio embert megismertem, es vagy 15 kiscsajt megdugtam. Nem panaszkodni kell, hanem moccanni.
Jelen.
Nyilván szarul, bár legalább nem veszik kárba a nőkre fordított energiám. Sajnos már annyira elromlott a helyzet, hogy az egyedüllét is jobb annál, mintha napi szinten azzal küszködnél, hogy ki mikor fog lehúzni, megcsalni, elárulni, ellened fordulni, stb.
29/F
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!