Egy nő egy facebookos társkereső oldalra ki írta,sziasztok,mást nem 1 óra alatt 40 lájk 50 hozzászólás?
Figyelt kérdés
Én évekig irtam ilyen csoportokba,nulla reakció amikor szóvá tettem jött a válasz több szöveget írj több képet rakj fel 50 ismerősöd van biztos kamu vagyokt. 11. 10:53
11/27 A kérdező kommentje:
500 férfiból biztos van 20 potenciális,abbol kitud választani egyet
okt. 11. 12:19
12/27 anonim válasza:
Nem olyan biztos az, illetve szerintem a többség még mindig inkább ismerkedik a való életben valamilyen közös csoport vagy érdeklődés mentén, mintsem hogy Facebook-on kapja a sokadik "szia" üzentet.
13/27 A kérdező kommentje:
Élőbe is sokan prõbálkoznak a nőknél,nyilvan nem 500 an,de nem is 2 en
okt. 11. 12:25
14/27 anonim válasza:
Nem minden nőnél és megint nem mindegy, hogy ki próbálkozik. Hadd ne legyek hálás azért, ha a nálam háromszor idősebb kolléga odajön hozzám, és odanyögi, hogy "biztos jó vagyok az ágyban".
15/27 anonim válasza:
Ez fura, én nőktől és férfiaktól is azt hallom, hogy a fb társkeresőn elárasztották őket.
Én is kipróbáltam és tényleg ilyen. Rengeteg egyezés és sok-sok üzenet is.
Valamit nagyon rosszul csinálhatsz. Eleve kéne egyezéseknek lenni, már csak az adatok alapján is.
A hozzáállásod meg nagyon béna. Pont annyi nőnek van párja, mint amennyi férfinak. Legalábbis a heterók között.
16/27 A kérdező kommentje:
Ismertem egy fiatal nőt,20 kg,fekete szemalj,régen volt már kapcsolatba,elvolt keseredve,felregisztrált társkeresőre,egy hét után kapcsolatba volt,azóta is együtt vannak
okt. 11. 12:31
18/27 anonim válasza:
Csak utálja a nőket, de mégis nő kell neki.
19/27 A kérdező kommentje:
Nem utálom a nőket de nem kéne úgykezelni őket mint a kisgyerekeket
okt. 11. 12:46
20/27 anonim válasza:
Miért vannak úgy kezelve, mint a kisgyerekek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!