Mennyi az esélye hogy Lidlben ha kasszás diákmunkást kersenek arras is jelentkezem de a kasszához kb.annyi közöm lesz mint Makónak Jeruzselemhez, mert itt olvasgattam hozzászólásokat és sokan írták hogy inkább pakoltak mint kasszáztak?
Figyelt kérdés
aug. 23. 19:36
1/2 anonim válasza:
Nem az számít, hogy a gyakorlatban mit csináltak.
Hanem az számít, hogy a betanítást nem tudod megúszni. Tehát ha egy percig sem kasszázol, akkor is be kell tanulnod mindent. Azt a sok száz kódot is, mindent.
2/2 Metionin válasza:
Attól függ,hova, kinek a helyére osztanak be. Én anno Tescoban dolgoztam, kasszázni jelentkeztem eredetileg de 90% pakoltam, akkor kasszáztam csak, amikor a kasszások között voltak sokan szabin és kellett. Amikor árufeltöltő hiány volt, pakoltam, amikor takarító hiány, takarítottam. Lidlben eleve mindenki csinál mindent, mikor hova van beosztva, gondolom a diákokat is betanítják mindenre.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!