Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mièrt van az, hogy amint...

Mièrt van az, hogy amint valaki kèrdez itt a gyk-n valami negatívat a nőkről azonnal megjelenik 10 női hozzászólàs amik azt àllìtjàk, hogy ők nem ilyenek ès nem is nagyon vannak olyan nők amiről a kérdező beszél?

Figyelt kérdés

Mièrt pènzèhesek a nők?

Èn nem vagyok irigy ès a baràtnőim sem. A kèrdező a hülye.

A fèrfiak könnyen elèlveznek, a nők nehezen.

Én könnyen elélvezek és többször is. A pasi a béna ...

De az soha nincs a válaszban, hogy igen sajnos egyre több ilyen nő van vagy 50-50%..

Mièrt?

Honnan jön ez a mániákus tagadás és kontrázás?

2024. júl. 8. 16:00
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
80%
Mármint miért nem szeretik az emberek az általánosító mocskolódást? Na vajon miért...?
2024. júl. 8. 16:00
 2/18 anonim ***** válasza:
24%
A nőknek mindig fáj az igazság. Az fel sem merül bennük, hogy esetleg nem kéne így viselkedni (ghostingolás, felszínesség, anyagiasság stb.) és akkor a férfiak se lennének róluk rossz véleménnyel. Neeem... A csúnya férfiak mit képzelnek hogy szóvá teszik. Kb. mint a fideszesek: ott se az a baj hogy bűnöznek non-stop, hanem ha kiderül/valaki szóvá teszi, az a gond.
2024. júl. 8. 16:12
 3/18 anonim ***** válasza:
76%

"De az soha nincs a válaszban, hogy igen sajnos egyre több ilyen nő van vagy 50-50%.."

Pont azért, mert jellemzően a kérdező önkényes általánosításán kívül semmi nem is utal ilyesmire.

2024. júl. 8. 16:18
 4/18 anonim ***** válasza:
57%
Incel valóság vakság: ha valaki nem ért egyet a beteg agyammal, az csak nő lehet.
2024. júl. 8. 16:20
 5/18 anonim ***** válasza:
50%

"Mièrt pènzèhesek a nők?"

Igen, van olyan is, de van olyan is, akik nem.

Én pl. lesz..rom a másik pénzét, a sajátoméból gazdálkodom. Nem szorulok a másik vagyonára.

Anyád pl. pénzéhes és csak az apád pénze kell neki?

"A fèrfiak könnyen elèlveznek, a nők nehezen."

Erről nem tudok véleményt mondani, mert csak egy férfival volt dolgom eddig és ő a párom. Mind a kettőnknek könnyű az elélvezés.

Valaki viszont magyarázza már el, hogy mi értelme általánosítani? Pl. engem megcsal 1 pasi, akkor az összes pasi bunkó paraszt, és mindegyik megcsalja a párját? :D Na, ez hazugság, mivel nem mindegyik ilyen.

Kérdező, attól, hogy te valamit tapasztalsz, az csak a te valóságodban létezik. A többiekében meg nagy valószínűséggel merőben az ellenkezője.

2024. júl. 8. 16:26
 6/18 anonim ***** válasza:
62%
Általában a kérdést feltevő incel azonnal rávágja, hogy mindenki nő, aki neki nem tetsző választ ad. Én is megkaptam, hogy biztos nő vagyok, pedig férfi 😀
2024. júl. 8. 16:40
 7/18 anonim ***** válasza:
73%
Azért, mert az ilyen kérdések többsége általánosító, és elég sokszor olyan stílusban íródik, amin érződik, hogy a kérdezőnek igazából a komplett női nem szidása a cél. Aztán ehhez meg kevesen asszisztálnak.
2024. júl. 8. 17:36
 8/18 anonim ***** válasza:
78%
A változatosság kedvéért írj ki negatív kérdéseket most a férfiakról, aztán meglátod hogy mennyivel lesznek különbek a válaszok😅
2024. júl. 8. 18:41
 9/18 A kérdező kommentje:

A fèrfiak sokszor leszarjàk és még magukon is röhögnek.

A nők kontráznak, tagadnak, hazudnak és próbálnak bosszút állni.

Miért? Mert nem bírják a kritikát elviselni az igazságot meg végképp.

Tisztelet a kevés kivételnek.

2024. júl. 9. 10:15
 10/18 anonim ***** válasza:
71%
Te hogy bírod a kritikát kérdező? Valahogy csak olyan válaszok alatt van 5 db 15%-os (1 napja regisztrált fiókból leadott) lepontozás, aki nem ért veled egyet.
2024. júl. 11. 09:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!