Mièrt van az, hogy amint valaki kèrdez itt a gyk-n valami negatívat a nőkről azonnal megjelenik 10 női hozzászólàs amik azt àllìtjàk, hogy ők nem ilyenek ès nem is nagyon vannak olyan nők amiről a kérdező beszél?
Mièrt pènzèhesek a nők?
Èn nem vagyok irigy ès a baràtnőim sem. A kèrdező a hülye.
A fèrfiak könnyen elèlveznek, a nők nehezen.
Én könnyen elélvezek és többször is. A pasi a béna ...
De az soha nincs a válaszban, hogy igen sajnos egyre több ilyen nő van vagy 50-50%..
Mièrt?
Honnan jön ez a mániákus tagadás és kontrázás?
"De az soha nincs a válaszban, hogy igen sajnos egyre több ilyen nő van vagy 50-50%.."
Pont azért, mert jellemzően a kérdező önkényes általánosításán kívül semmi nem is utal ilyesmire.
"Mièrt pènzèhesek a nők?"
Igen, van olyan is, de van olyan is, akik nem.
Én pl. lesz..rom a másik pénzét, a sajátoméból gazdálkodom. Nem szorulok a másik vagyonára.
Anyád pl. pénzéhes és csak az apád pénze kell neki?
"A fèrfiak könnyen elèlveznek, a nők nehezen."
Erről nem tudok véleményt mondani, mert csak egy férfival volt dolgom eddig és ő a párom. Mind a kettőnknek könnyű az elélvezés.
Valaki viszont magyarázza már el, hogy mi értelme általánosítani? Pl. engem megcsal 1 pasi, akkor az összes pasi bunkó paraszt, és mindegyik megcsalja a párját? :D Na, ez hazugság, mivel nem mindegyik ilyen.
Kérdező, attól, hogy te valamit tapasztalsz, az csak a te valóságodban létezik. A többiekében meg nagy valószínűséggel merőben az ellenkezője.
A fèrfiak sokszor leszarjàk és még magukon is röhögnek.
A nők kontráznak, tagadnak, hazudnak és próbálnak bosszút állni.
Miért? Mert nem bírják a kritikát elviselni az igazságot meg végképp.
Tisztelet a kevés kivételnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!