Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Mièrt van az, hogy amint...

Mièrt van az, hogy amint valaki kèrdez itt a gyk-n valami negatívat a nőkről azonnal megjelenik 10 női hozzászólàs amik azt àllìtjàk, hogy ők nem ilyenek ès nem is nagyon vannak olyan nők amiről a kérdező beszél?

Figyelt kérdés

Mièrt pènzèhesek a nők?

Èn nem vagyok irigy ès a baràtnőim sem. A kèrdező a hülye.

A fèrfiak könnyen elèlveznek, a nők nehezen.

Én könnyen elélvezek és többször is. A pasi a béna ...

De az soha nincs a válaszban, hogy igen sajnos egyre több ilyen nő van vagy 50-50%..

Mièrt?

Honnan jön ez a mániákus tagadás és kontrázás?

2024. júl. 8. 16:00
1 2
 11/18 A kérdező kommentje:

A jogos kritikàt bìrom.

Viszon a tagadàst, kontràzàst, hazudozàst nem bírom elviselni. Plusz a nekem lehet mert én nő vagyok felfogàst.

2024. júl. 15. 11:48
 12/18 Kései Sirató ***** válasza:
94%

Mert egy durva logikai hiba az általánosítás.

Nem igaz minden nőre, amikor kiírsz egy ilyen kérdést. Nem igaz, hogy minden nő egyforma, nem egyforma minden férfi sem és minden magyar sem és minden fehér ember sem.

Az emberek sokfélék.

Figyeld meg az alábbi kérdések is mennyire hibásak - ilyen a tiéd is.

Minden nő dolgozik? Minden nő munkanélküli? Minden nő anyuka? Minden nő gyermektelen?

Érzékeled, hogy valótlanság az általánosítás?

Helyesen így hangzana a kérdés:

Miért van az, hogy sok nő pénzéhes?

Vagy így:

Miért van az, hogy egyes nők pénzéhesek?

2024. júl. 16. 09:08
 13/18 A kérdező kommentje:

12# volt, hogy pont ìgy tettem fel a kérdést és ugyan úgy megkaptam, hogy általánosítok.

Itt azzal van a gond, hogy a sok nő nem bírja a kritikát és elkezd tagadni vagy kontrázni. Az viszont sosincsen, hogy a nő beismer vagy elismer valamit ami negatìv sok nőkre nézve.

Ezen kéne végre elgondolkozni.

2024. júl. 16. 12:20
 14/18 anonim ***** válasza:
38%

Tessék, itt látható a buta ember prototípusa ennél a válasznál.

"A nőknek mindig fáj az igazság. Az fel sem merül bennük, hogy esetleg nem kéne így viselkedni (ghostingolás, felszínesség, anyagiasság stb.) és akkor a férfiak se lennének róluk rossz véleménnyel. Neeem... A csúnya férfiak mit képzelnek hogy szóvá teszik. Kb. mint a fideszesek: ott se az a baj hogy bűnöznek non-stop, hanem ha kiderül/valaki szóvá teszi, az a gond."

A nők, a fideszesek, a lipsik, a férfiak, a diplomások, a gyári munkások, a tököm tudja kik neki mind mind 1 entitás. Állatkertben kellene mutogatni a majmok mellett.

2024. júl. 16. 12:55
 15/18 A kérdező kommentje:

Sok nő ilyen!!!

A sok az mindenki?? NEM!!!!

Amikor a nők azt mondjàk, hogy a fèrfiak csak szexet akarnak az nem àltalánosìtás? Ja de ezt a nők szokták mondani így ez nem az. Kedvezményt a nőknek megint..

A sok nő ugyan úgy általánosít és tele van sztereotipiákkal..

Azt gondolja,hogy amit gondol az az igaz.

Sok nőnél csak akkor általánosítás az általánosítás, ha negatív és a nőkre vonatkozik.

Ha valaki azt mondaná, hogy a magyar nők a legszebbek akkor senki sem reklamálna.Senki nem kérdezné meg, hogy honnan tudod randiztál az összes magyar nővel??

Mièrt? Mert ez dícséret és pozitív a magyar nőkre nézve.

Ebből is lehet látni, hogy a magyar nők egy részének csak az számít általánosításnak, ha negatív vélemény jön a nők felé.

Kíváncsi vagyok ezt most hány nő fogja itt elismerni. Sokan tudjuk, hogy ez igaz, de lássuk hány nő képes eljutni oda, hogy beismerje ezt.

2024. júl. 16. 14:13
 16/18 anonim ***** válasza:
93%

Sokféleképpen meg lehet közelíteni ezt a középsúlyos elmekórtani esetet tükröző kérdést. Általánosítás, hamis állításokból kiindulás, csak a neked tetsző vélemény elfogadása stb.

Egyetlen mondatot ragadnék meg:

"Viszon a tagadàst, kontràzàst, hazudozàst nem bírom elviselni"

Ha te minden válaszról tudod, hogy igaz vagy sem, akkor kb. mindent tudsz. Ha mindent tudsz, akkor miért kérdezel? Egyáltalán, mi az, hogy

"kèrdez itt a gyk-n valami negatívat a nőkről"

Hogy lehet negatívat kérdezni? Negatívat ÁLLÍTANI lehet. És itt végképp kibújik a szög a zsákból. Te (és a többi incel) nem kérdezel, hanem kinyilatkoztatsz megosztó és finoman szólva megkérdőjelezhető állításokat, és aki ennek ellentmond, az először is BIZTOSAN hazudik, másodszor pedig egy szemétláda.

Ha ezt képtelen vagy felfogni, akkor örülhetsz, hogy néhány unatkozó és nem feltétlenül teljesen százas ember, mint mi itt a kérdés alatt, szóba állunk veled, de hogy egy "normális" nő téged akarjon, azt azért ugye nem várod el?!

2024. júl. 16. 17:42
 17/18 anonim ***** válasza:
93%

"Amikor a nők azt mondjàk, hogy a fèrfiak csak szexet akarnak az nem àltalánosìtás?"

Dehogynem. Pont ugyanakkora ostobaság, mint a te összes állításod. Ez a lényeg.

2024. júl. 16. 20:26
 18/18 anonim ***** válasza:
100%
A jó válaszokat sok buta ember lepontozza, de ez nem változtat az igazságon.
2024. júl. 17. 09:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!