Miért kapcsolja ki Bihari Viktória a hozzászólásokat?
Erre a rövid videójára biztos jönne pár érdekes hozzászólás ami feldobnál a napját.
Mert az ő csatornája és megteheti.
Én ultra vagyok. Amilyen üzeneteket szokott kapni, nem is csodálom. Tele lenne "mit csináljak, mert van egy nárcisztikus férjem, anyám", stb. kommentekkel.
Mellesleg ez a videója tiktokon is fent van. Oda kommentelhetsz.
Szerintem azért, mert aki érti a videóit, az nem fog alá kommentelni, aki meg hlye, annak a véleményére minek adjon?!
Én jót röhögtem a Temunés videóján, mert jó meglátásai vannak és valóban rengeteg kacaot vesznek ott az emberek, amelyekre valójában nincs is szükségük és ez biza pótcselekvés, meg pszichés probléma...
Csak ezzel ugye sokan nem tudnak / nem akarnak szembesülni.
Szerintem ő csak egy tükröt tart az embereknek és nem akar habzó szájú kommentelők miatt depizni.
Szerintem ez érthető!
Mi a fenének foglalkozna lehúzó emberekkel?!
Annál ő sokkal bölcsebb, semmint hogy az idejét ilyenekre pazarolja.
bölcs? nekem inkább hasmenés-kontentnek tűnnek ezek a kisszobában felvett, "poénos" szánalmaskodások.
ennél még a maksa zoltán is fényévekkel jobb volt, pedig szegény borzalmas volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!