Miért kapcsolja ki Bihari Viktória a hozzászólásokat?
Figyelt kérdés
Erre a rövid videójára biztos jönne pár érdekes hozzászólás ami feldobnál a napját.
okt. 10. 19:38
11/15 A kérdező kommentje:
Akik ismerik azt akit néznek, ilyesmi videók alatt nagyon jó hozzászólásokat lehet olvasni. Néha azok jobbak, mint maga a videó.
okt. 16. 17:54
13/15 anonim válasza:
Gondolom nincs energiája a sok kommentet olvasni. Sokszor Facebookon sem lehet hozzászólni a posztjaihoz. Igazából minden joga megvan arra, hogy ne kelljen idegeskednie meg rágódnia a sok beszólogatón, akik meg sem nézik a videóit, csak beböfögik, hogy "kiez" "deronda" mint itt is a kommentekben.
Én régen nagyon szerettem a Tékasztorik blogot, szerintem oltári humora van (volt?). De ez a mostani, törölközővel a fején lélekguruskodó vonal nem jön be. Nem baj, nem is én vagyok a célközönség. Ettől függetlenül ő legalább értelmes tartalmakat próbál gyártani, nem árt vele senkinek. Sokaknak talán valóban segít is.
14/15 anonim válasza:
Azért mert tudja saját maga is hogy gáz és tudja hogy negatív kommentek jönnének.
15/15 anonim válasza:
Nem bírja a kritikát. Általában ez az oka, ha valaki nem enged kommentelést.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!