Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért kapcsolja ki Bihari...

Miért kapcsolja ki Bihari Viktória a hozzászólásokat?

Figyelt kérdés

[link]

Erre a rövid videójára biztos jönne pár érdekes hozzászólás ami feldobnál a napját.

okt. 10. 19:38
1 2
 11/19 A kérdező kommentje:
Akik ismerik azt akit néznek, ilyesmi videók alatt nagyon jó hozzászólásokat lehet olvasni. Néha azok jobbak, mint maga a videó.
okt. 16. 17:54
 12/19 anonim ***** válasza:
50%
Fúúj de csúnya jány.
dec. 1. 17:37
 13/19 anonim ***** válasza:
66%

Gondolom nincs energiája a sok kommentet olvasni. Sokszor Facebookon sem lehet hozzászólni a posztjaihoz. Igazából minden joga megvan arra, hogy ne kelljen idegeskednie meg rágódnia a sok beszólogatón, akik meg sem nézik a videóit, csak beböfögik, hogy "kiez" "deronda" mint itt is a kommentekben.

Én régen nagyon szerettem a Tékasztorik blogot, szerintem oltári humora van (volt?). De ez a mostani, törölközővel a fején lélekguruskodó vonal nem jön be. Nem baj, nem is én vagyok a célközönség. Ettől függetlenül ő legalább értelmes tartalmakat próbál gyártani, nem árt vele senkinek. Sokaknak talán valóban segít is.

dec. 1. 22:08
 14/19 anonim ***** válasza:
86%
Azért mert tudja saját maga is hogy gáz és tudja hogy negatív kommentek jönnének.
dec. 2. 00:02
 15/19 anonim ***** válasza:
81%
Nem bírja a kritikát. Általában ez az oka, ha valaki nem enged kommentelést.
dec. 2. 02:47
 16/19 anonim ***** válasza:
60%
Szerintem egy irritáló nő, aki szerint majdnem mindenki nárcisztikus, aki nem érzelgős, hanem mondjuk racionális, mondjuk a racionalitás jól jön, ha valaki pont egy kib@szott bántalmazó és látja, hogy mi van, mert a racionális embert nem az érzelmei irányítják, hanem a józan esze, ha úgy tetszik, az ösztönök vezérlik. Ma néztem az egyik videóját és abban olyat mondott, hogy aki nem ment el vállalkozónak ilyen munkahelyi környezetben, vagy légkörben, mint ami Magyarországon van, az szerinte hülye. Nos, az tény, hogy rengeteg toxikus ember van, de nekem annyit edződött a lelkem és a pszichém az elmúlt 8 évben, hogy nekem már meg se kottyan, ha valaki/valakik oltári nagy g*ci/g*cik a munkahelyen. Csak azok nem bírják ki, akik gyengék, de komolyan. Amúgyis egy rakat szar az élet, de ez sajnos ilyen, jól kell benne játszani, más választása nincs az embernek.
jan. 11. 12:13
 17/19 A kérdező kommentje:
Nem is ő miatta kellene, hogy lehessen hozzászólni, hanem a nézők a tudjanak írni más nézők számára. Akár tapasztalatokat vagy bármit. Én sokkal jobban megnézem azokat a videókat amelyekhez lehet hozzászólni. Így az övéit se nagyon nézem, hármat ha láttam.
jan. 26. 03:30
 18/19 anonim ***** válasza:
100%
Ilyenekre nem pazarlom el 1 perc időmet sem!
jan. 26. 13:01
 19/19 anonim ***** válasza:
Jól teszi!
jan. 27. 03:42
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!