Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » NÉPTÁNCOS fórumok merre...

NÉPTÁNCOS fórumok merre találhatóak a neten? (Működő [!] fórumok, nem behaltak! Vagyis melyekbe napi/heti szinten jönnek a hozzászólások, illetve sűrűek a megtekintések is.)

Figyelt kérdés
Folkrádió úgy látom borzasztóan befulladt, alig jön oda hozzászólás, és még itt is alig néhány ember hajlandó válaszolni csak...

júl. 28. 19:30
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
100%
A legtöbb ilyen felületet átvették a Facebook csoportok, mert azon mindenki fent van, a zárt csoportban egyszerűbb szabályozni a tagokat, és egyből látod az értesítéseket, nem kell folyamatosan ellenőrizni, hogy jött-e új poszt.
júl. 28. 19:42
 2/13 anonim ***** válasza:

Mi a célod ilyen fórumokkal?

Én ahogy tapasztalom ha valami viseletet szeretnél venni akkor azt facebook csoportokban tudod megtenni, ha pedig így általában a közösség tagja akarsz lenni akkor pesten eljársz táncházakba aztán bevesznek a messenger csoportokba.

júl. 28. 19:42
 3/13 A kérdező kommentje:

Rosszabb... Sajnos.

Mivel:

Két olyan hozzászólást, illetve kérdést szeretnék elküldeni néptáncosok számára, melyeket facebookos arccal/névvel nem merek felvállalni, mivel ha megtudják, hogy ki az aki kiírta, az a valaki (vagyis én) elképesztő módon kínosan érezné magát utána - pedig a kérdések megválaszolása fordulópontot jelenthetne (számára)!

júl. 28. 19:52
 4/13 A kérdező kommentje:
"Ha pedig így általában a közösség tagja akarsz lenni..." Ehhez kapcsolódnának némileg a kérdések.
júl. 28. 19:53
 5/13 anonim ***** válasza:

Akkor kérdezz, néptáncos vagyok :D

(2es voltam)

júl. 28. 19:54
 6/13 A kérdező kommentje:
Ööö... Az a gáz, hogy már az egyiket (a nagyobb volumenűt) ezen fórumon már megkérdeztem, de valami fura egyénen kívül nem jött rá válasz. Meg azért is gáz, mert hát épp azt kérdeztem sajnos "amit". 😅
júl. 28. 20:15
 7/13 anonim ***** válasza:
100%
Ez egy névtelen felület, még a felhasználóneved sem ismert. "bármit" megkérdezhetsz, ha nem írsz bele személyes adatot, akkor nem fogja senki tudni ki kérdezte.
júl. 28. 20:19
 8/13 A kérdező kommentje:

Ez rendben van, de már megkérdeztem, azonban - a furcsa fószeren kívül - még nem jött rá válasz.

Kultúra és közösség topicban.

júl. 28. 20:31
 9/13 anonim ***** válasza:
100%

kultúra és közösség topicban vagy két évre visszamenőleg nem találok egyválaszos kérdést a témában, főleg nem olyat amire az egy válasz is fura lenne.

te vagy az üldözési mániás, "jaj-én olyan-béna-és-gyáva-vagyok-hiába-győzködtök-úgyis-csak-rinyálni-fogok" kérdező? neked többször mondtuk már, nem rinyálni és kifogást gyártani kell, ha akarsz néptáncolni elmész, ha nem, nem.

júl. 28. 22:53
 10/13 anonim ***** válasza:
júl. 29. 09:15
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!