NÉPTÁNCOS fórumok merre találhatóak a neten? (Működő [!] fórumok, nem behaltak! Vagyis melyekbe napi/heti szinten jönnek a hozzászólások, illetve sűrűek a megtekintések is.)
Mi a célod ilyen fórumokkal?
Én ahogy tapasztalom ha valami viseletet szeretnél venni akkor azt facebook csoportokban tudod megtenni, ha pedig így általában a közösség tagja akarsz lenni akkor pesten eljársz táncházakba aztán bevesznek a messenger csoportokba.
Rosszabb... Sajnos.
Mivel:
Két olyan hozzászólást, illetve kérdést szeretnék elküldeni néptáncosok számára, melyeket facebookos arccal/névvel nem merek felvállalni, mivel ha megtudják, hogy ki az aki kiírta, az a valaki (vagyis én) elképesztő módon kínosan érezné magát utána - pedig a kérdések megválaszolása fordulópontot jelenthetne (számára)!
Akkor kérdezz, néptáncos vagyok :D
(2es voltam)
Ez rendben van, de már megkérdeztem, azonban - a furcsa fószeren kívül - még nem jött rá válasz.
Kultúra és közösség topicban.
kultúra és közösség topicban vagy két évre visszamenőleg nem találok egyválaszos kérdést a témában, főleg nem olyat amire az egy válasz is fura lenne.
te vagy az üldözési mániás, "jaj-én olyan-béna-és-gyáva-vagyok-hiába-győzködtök-úgyis-csak-rinyálni-fogok" kérdező? neked többször mondtuk már, nem rinyálni és kifogást gyártani kell, ha akarsz néptáncolni elmész, ha nem, nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!