Kezdőoldal » Emberek » Magány, egyedüllét » Mi értelme élni ha úgy is...

Mi értelme élni ha úgy is elfelejtjük?

Figyelt kérdés

A legelterjedtebb elmélet szerint elfelejtjük életünket amikor vissza kerülünk a körforgásba a természet körforgásába. Testünk lebomlik, élet energiánk átalakul, atomjaink mást fognak alkotni már.

Mi értelme megtapasztalni a jó dolgokat ha úgyis elfelejtjük halálunkor.

Egyedül az zavar, hogy mivan ha még is emlékszünk életünkre halálunk után és megbánnám ha öngyilkos lennék. Mivel senkit nem ismerek közvetlenül aki visszatért volna a halálból így egy kicsit bizonytalan vagyok mostanában. Keresztény vagyok, de mindig meg van a félelem bennem, hogy nem igazi (ennyit erről vallást ne keverjük bele)

És nem, nem a gyakori kérdéseken keresek pszichológust csak kíváncsi vagyok mások hogyan bírkóznak meg ezzel, hogy lehet mindent el fognak felejteni.

okt. 7. 17:16
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:

20

Igen pont ilyen jellű a jerdésem minek megtenni dolgokat ha nincs hatása és ugy sem fogunk ra emlekezni

okt. 10. 15:29
 22/22 gungasam ***** válasza:
A Te legelterjedtebb elméleted szerint ha el is felejtjük mégis okulunk az "előző" életből. Olvasd el a az Vörös oroszlán c. regényt Szepes Máriától. Az életek sora fejlődés vagy bukás.
okt. 25. 23:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!