Mi értelme élni ha úgy is elfelejtjük?
A legelterjedtebb elmélet szerint elfelejtjük életünket amikor vissza kerülünk a körforgásba a természet körforgásába. Testünk lebomlik, élet energiánk átalakul, atomjaink mást fognak alkotni már.
Mi értelme megtapasztalni a jó dolgokat ha úgyis elfelejtjük halálunkor.
Egyedül az zavar, hogy mivan ha még is emlékszünk életünkre halálunk után és megbánnám ha öngyilkos lennék. Mivel senkit nem ismerek közvetlenül aki visszatért volna a halálból így egy kicsit bizonytalan vagyok mostanában. Keresztény vagyok, de mindig meg van a félelem bennem, hogy nem igazi (ennyit erről vallást ne keverjük bele)
És nem, nem a gyakori kérdéseken keresek pszichológust csak kíváncsi vagyok mások hogyan bírkóznak meg ezzel, hogy lehet mindent el fognak felejteni.
20
Igen pont ilyen jellű a jerdésem minek megtenni dolgokat ha nincs hatása és ugy sem fogunk ra emlekezni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!