Van értelme pszichológushoz menni?
Szerintem nincs.Az isten pénze is kevés nekik.
Egy idősebb élettapasztalt felnőtt barát többet ér.
Nekem sokat segít. Egy éve járok, mert van/volt egy elakadásom gyász miatt, nem igazán tudtam feldolgozni a szüleim hirtelen, és gyors egymásutánban bekövetkező halálát. Emellett nekem is akadtak szorongásaim, és ezek így együtt már nagyon hátráltattak.
A pszichológus sokat segít, hogy előre mozduljak ezekben, határozottan érzem a fejlődést. Szóval van értelme, én ezt vallom.
Van. Én is jártam, nsokat segített, nekem is voltak többek között önbizalommal kapcsolatos gondjaim
Amik szerintem fontosak:
-Nem mindegy az ő személye sem, lehet elsőre nem is sikerül megtalálni a megfelelőt. Mivel ez egy "kényes"téma, minden ember más, van akinek adott stílus, módszer hozzáállás kell, másnak más. Szóval ha úgy érzed, nem az igazi, nyugodtan lehet mást keresni.
-Egy-két alkalom semmit nem ér, azért felesleges belekezdeni.
-A pszichológus nem úgy működik, hogy majd az illető helyett megoldja a problémáit, ő segít, rávezet, elgondolkoztat nagy ritkán ad direkt tanácsot, de dolgozni a páciensnek kell legtöbbet magán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!